Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Adatvédelem

A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta. Ennek során a rajtunk keresztül érkető látogatók által a Priceline.com/Rentalcars.com oldalán generált ajánlatkérések/foglalások során megadott adatok a Priceline.com/Rentalcars.com szolgáltató adatbázisába kerülnek, mely szolgáltató ezen adatok alapján autóbérlés ajánlatot/foglalást generál.

Nem őrzünk olyan személyes adatokat, melyek tévedésből kerültek hozzánk. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály, vagy hatóság eljárás keretében kötelez. A ránk bízott személyes adatokat gondosan kezeljük, illetve védjük az illetéktelen felhasználástól.

Az autokolcsonzes.hu látogatói szokásainak vizsgálatához a Google Analytics rendszert használjuk, mely összesítő statisztika nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására.

Jogi nyilatkozat

Az autokolcsonzes.hu-n található anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, így bármilyen formában történő másolásuk csak az oldal üzemeltetőjének engedélyével történhet. A konkrét autókölcsönzéshez kötődő szabályokat az adott autókölcsönzővel kötött autóbérlési szerződési feltételek tartalmazzák.  A foglalás során a bérbevevő tudomásul veszi, hogy a foglalás a Rentalcars.com szolgáltatáson keresztül történik, melynek vonatkozó feltételeit a bérlés során elfogadja. A feltételek és kikötések itt tekinthetők meg

Az autokolcsonzes.hu szolgáltatását a Priceline.com/Rentalcars.com foglalási rendszerén keresztül nyújtja. Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban kérdése, panasza merülne fel, kérjük, jelezze a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.