Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Abu Dhabiban

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Abu Dhabiban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Abu Dhabiban

Abu Dhabiban is lehetőség nyílik autókölcsönzésre, ennek feltétele az útlevél birtoklása mellett a 21. életév betöltése, illetve a magyar jogosítvány mellé a nemzetközi vezetőengedély kiváltása is szükséges. A bérleti díj kiegyenlítése hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával lehetséges, mely tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, illetve jár hozzá egy káreseti önrész is. Az autópálya használata bérautóval útdíj fizetése ellenében lehetséges, ehhez egy kártyát kell vásárolni, melyről a fizetőkapuhoz érve automatikusan levonódik egy összeg. A bérautókat már ezzel a kártyával együtt lehet kölcsönözni, az úthasználati díját a kölcsönző le fogja vonni a bérautó leadásakor. Az autókölcsönzés a legegyszerűbb módja a város felfedezésének, de érdemes tudni, hogy a jelentős autóhasználat miatt, gyakran alakulnak ki dugók Abu Dhabiban. 

Látnivalók Abu Dhabiban

Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, számos nagykövetség és olajtársaság központja. A modern város parkoknak, felhőkarcolóknak, hoteleknek és hatalmas bevásárló üzleteknek ad otthont. Ha ez önmagában nem lenne elég, a Zájed sejk nagymecset, mely a világ legnagyobb mecsetei közé tartozik, igen impozáns látványt nyújt. Az épületet díszmedencék szegélyezik és zöldövezet veszi körbe, még a sivatagi viszonyok ellenére is. Az idelátogatók ingyen beléphetnek, de a férfiak kizárólag hosszúnadrágban, ujjas felsőben, míg a nők a bejáratnál kölcsönözhető helyi viseletben. Az Emirates Palace egy szálloda, illetve konferenciakomplexum, mely látogatható abban az esetben is, ha a nézelődő nem ott szállt meg. A Corniche sétány mentén kikötőkkel, strandokkal, éttermekkel, kávézókkal és játszóterekkel találkozhatunk. Az 5-8 km hosszú sétányon lehetőség nyílik biciklibérlésre is. Ezenkívül megnézhetjük a város szélén található Forma-1 pályát, mely a nagydíj hetének kivételével szinte bármikor látogatható, a versenyautókat pedig mi magunk is kipróbálhatjuk. Ha merjük, mehetünk egy menetet a világ második leggyorsabb hullámvasútján a Ferrari World-ben, vagy ihatunk egy kávét a Marina Mall Tiara forgó éttermében, mely tökéletes panorámát nyújt a fővárosra és a sejk magánszigetére.

Abu Dhabiban az autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak abu-dhabi autókölcsönzés során

  • Rendőrség: 999
  • Mentők: 998
  • Tűzoltóság: 997
  • Magyar Nagykövetség az Egyesült Arab Emírségekben: Al Khazna Tower, POB 44450 Abu Dhabi, telefon: 00-971-(2)-6766-190
  • Magyar Konzuli Hivatal az Egyesült Arab Emírségekben: Al Khazna Tower, POB 44450 Abu Dhabi, telefon: 00-971-50-8117-835