Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Alicantéban

Autókölcsönzés Alicante: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Alicantéban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Alicantéban

Az autóbérlés feltételei közé tartozik Alicantéban a 18. életév betöltése, azonban bizonyos autókölcsönző társaságoknál csak a 21. éves kor után lehetséges a bérautót kiváltani. Ezenfelül szükséges egy érvényes jogosítvány, mely használható Alicantéban is, így nemzetközi vezetői engedélyre nem lesz szükség. Továbbá autókölcsönzésnél külön biztosítási díj fizetésére kötelezik a fiatal sofőröket, mely megvédi őket a rutintalanságból adódó károktól. Érdemes különböző balesetbiztosításokat kötnie, így megvédheti magát a nem várt kiadásoktól! A bérautó díját érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával válthatja ki, azonban Spanyolországban egyes autóbérlő cégek csak készpénzzel történő fizetést fogadnak el.

Látnivalók Alicantéban

Akár nyáron a tengerpart mellett kívánja tölteni üdülését, akár télen melegebb, hosszabb napokra vágyik, a tökéletes úti cél Alicante lesz. Bérautójával könnyen bejárhatja ezt a csodálatos várost, ahol évszaktól függetlenül van élet, megfizethető áron. Alicante Costa Blanca (fehér part) fővárosa, a Benecantil-hegy Castillo de Santa Bárbara nevezetű várával, múzeumaival, éttermeivel, és természetesen tengerpartjával csalogatja a turistákat, akik bérelt járművükkel akár a környező falvakat is bejárhatják. Továbbá Alicantéban található a Huerto del Cura nevű botanikus kert, mely érdekes és hatalmas növényekkel kápráztatja el az arra járókat. Ettől nem messze található az Altamira palota, amely a XV. században épült. Erre az utazásra érdemes rászánni az időt, a barangolást pedig kényelmesen megtehetjük a bérelt autóval.

Fontos információk magyar állampolgároknak alicantei autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Tűzoltóság: 080
  • Rendőrség: 091
  • Mentők: 061
  • Magyar Nagykövetség Spanyolországban: C/Fortuny 6. Piso 4. 28010 Madrid, telefon: 00-34-91-413-70-11
  • Magyar Konzuli Hivatal Spanyolországban: C/Angel de Diego Roldan 21. 28016 Madrid, telefon: 00-34-91-413-98-50