Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Ammanban

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Ammanban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Lyonban

Az autóbérlés feltétele Ammanban az érvényes nemzetközi vezetői engedély megléte. A lefoglalt bérautó bérleti díja a legtöbb országban hitelkártyával vagy bankkártyával kifizethető, azonban Jordániában előfordulhat, hogy egyes autókölcsönző társaságok csak készpénzes fizetést fogadnak el. Ammanban sűrű a forgalom, a közúti szabályokat sem igazán tartják be, figyelmetlenebb vezetői stílus jellemzi a helyieket. Emiatt vigyázzunk bérautónkra, és a kötelező felelősségbiztosítás mellett érdemes igénybe venni a különböző, többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosításokat is!

Jordániai autóbérlés esetén ki kell váltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt is!

Látnivalók Ammanban

A hét dombra épült jordán főváros, Amman sokszínűsége ragadja magával az ide érkező turistákat. Ammanban a régi és az új, a tradicionális és a modern találkozik, ugyanis a korábbi korokban épült nevezetességek, illetve romjaik mellett megtaláljuk az újonnan épült bevásárlóközpontokat is. A látnivalók közül érdemes felkeresni a Nemzeti Múzeumot, a Citadellát, az arab Omajjád palota maradványait, valamint Husszein király mecsetjét. A kulturális élmények után vegyük nyakunkba a helyi bazárt, ahol szuveníreket is vásárolhatunk, de ne lepődjünk meg, ha a bazártulajdonosok meghívnak minket egy teára! A városnézés után béreljünk autót egy helyi autókölcsönző társaságtól, és fedezzük fel Jordánia többi városát is! Jerashban például egy teljes egészében megmaradt ókori római várost járhatunk be, és persze ne hagyjunk ki egy holt-tengeri gyógyító hatású fürdőzést sem!

Ammani autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak ammani autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 911 és 112
  • Magyar Nagykövetség Jordániában: 24, Hani Al-Akasheh street, Abdoun, Amman, telefon: 00-962-6-592-5614
  • Magyar Konzuli Hivatal Jordániában: 24, Hani Al-Akasheh st. Abdoun, Amman 11181 P.O.B. 3441, telefon: 00-962-6-592-5614