Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Amszterdamban

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Amszterdamban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Amszterdamban

Az amszterdami autókölcsönzés első számú  feltétele a 21. életév betöltése, de egyes autókölcsönző cégek egyéves vezetői gyakorlatot is kikötnek. Ha a bérautó vezetője 25 évnél fiatalabb, akkor a viszonylag magas baleseti kockázat miatt kiegészítő biztosítást kell kötnie az autókölcsönzés során. Általában a bérleti díj már magában foglalja a kötelező biztosítást, azonban a káreseti önrészt az autó átvételekor leblokkolják a hitelkártyáján. Az autó átvételéhez csak hitelkártyát, valamint dombornyomott betéti bankkártyát fogadnak el az autókölcsönzők, továbbá mindenhol letétet kell hagyni autóbérlés esetén.

A magyar jogosítványt elfogadják egész Hollandia területén, tehát amszterdami autóbérlés esetén sem kell kiváltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt.

Látnivalók Amszterdamban

Hollandia fővárosában, Amszterdamban világhírű múzeumokat kereshetünk fel, mint például a Van Gogh múzeumot, a Rembrandt Házat vagy a londoni mintára elkészített Madame Tussaud viaszmúzeumot. Hajókázhatunk a csatornákon, gyönyörködhetünk a színes épületekben, sétákat tehetünk Damon, azaz a főtéren, a Leidse téren, a Rembrandt téren, ahol hangulatos éttermek és kávézók mellett utcai zenészekkel, mutatványosokkal is találkozhatunk. Alkudhatunk egy-egy szuvenírre, például holland papucsra az Albert Cuyp-i piacon vagy a Waterloo téri piacon, igazi holland tulipánt vásárolhatunk a Virágpiacon.

Amszterdami autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros három pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.  

Fontos információk magyar állampolgároknak amszterdami autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Hollandiában: Hogeweg 14. 2585 JD Den Haag, telefon: 0-70-350-04-04
  • Magyar Konzuli Hivatal Hollandiában: Hogeweg 14. 2585 JD Den Haag , telefon: 0-70-355-33-19 
  • Magyarország amszterdami tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Herman Gorterstraat 11, 1077 WD Amsterdam, telefon: 31-20-673-5544