Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés, autóbérlés Békéscsabán

Békéscsaba a török időkben szinte teljesen elpusztult, így ma már egy újjáépült, rendezett várossal találkozhatnak az arra járók, amely elsősorban gasztronómiai rendezvényeiről ismert. Továbbá híres a csabai kolbászról, amire alapozva minden évben fesztivál várja az érdeklődőket. Ha ez még nem lenne elég, Magyarország leglátogatottabb sörfesztiváljának is Békéscsaba ad helyet.

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Békéscsabán mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Békéscsabán

Békéscsabán csakúgy, mint Magyarország egész területén az autóbérlés feltétele a 18. életév betöltése, és az érvényes jogosítvány megléte. A kölcsönzés során szükség lesz saját névre szóló hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára. A bérleti díj javarészt tartalmazza a kötelező biztosítást, de érdemes további biztosításokat is kötni autókölcsönzéskor.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Békéscsabán

Békéscsabára az M5-ös autópályán, illetve a 44. autóúton juthatunk le Budapestről. Abban az esetben is díjköteles az autópályák használata, ha ön bérautót vezet, így a matricát érdemes minél hamarabb beszerezni, ellenkező esetben nem kívánt bírság terhelheti a számláját. Az érvényben lévő sebességkorlátozások a következők: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon 110 km/h, illetve autópályákon 130 km/h. Ezek betartása ugyancsak kötelező bérelt autó használatakor is, mivel gyakori a sebességmérés. Kötelező továbbá a biztonsági öv használata, azonban tiltott a kétkezi mobiltelefon használata. Magyarország egész területén zéró tolerancia van érvényben, így akármekkora véralkoholszint rendőrségi eljárást eredményez.

Látnivalók Békéscsabán

Békéscsaba számos csodálatos épületnek ad otthont, de csakugyan sok a látnivaló és nevezetesség is, így nem csoda, ha kirándulásra vágyik az ember, gyakran ez a város az úti célja. Békéscsaba, nemcsak híres gasztro-, sör-, és kolbászfesztiváljairól, de Gyógy- és Strandfürdővel is várja a turistákat, ami remek kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. Emellett a kirándulók megcsodálhatják a Néveri Horgásztavat és az Élővíz-csatornát is. Számtalan hangulatos templommal, térrel és sétáló utcácskával rendelkezik a város, a kulturális kikapcsolódásra vágyókat pedig színvonalas színházi műsorral, múzeumokkal és kiállítóhelyekkel várja. Ha kényelmesen szeretné bejárni Békéscsabát és a várost körülvevő természeti csodákat, érdemes az autóbérlés mellett döntenie.

Fontos információk békéscsabai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105