Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Birminghamben

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Birminghamben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Birminghamben

Az autókölcsönzés egyik feltétele a hitelkártya megléte, a másik pedig az, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és töltse be a 25. életévét. Birminghami autóbérlés esetén figyeljünk oda a helyi közlekedésre, és vigyázzunk a bérautónkra, mert a balos közlekedés, a nagy forgalom és a rendszeres dugók komoly következményekkel is járhatnak.  A viszonylag sok ránk leselkedő közlekedési veszély miatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk, például önrészcsökkentő balesetbiztosítást.

Angliai autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Anglia egész területén, tehát birminghami autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Birminghamben

Birmingham részben megőrizte egykori kereskedelmi és ipari város jellegét, azonban a városrekonstrukció következtében ma már teljesen új arcát mutatja Anglia második legnagyobb városa. Birmingham jellegzetes hangulatát a viktoriánus korra jellemző vörös téglából épült házakból álló szűk utcasorok és hosszú csatornahálózata adják. A történelmi emlékek közül megemlíthető a Szent Fülöp katedrális, a Szent Pál templom, a Városháza és a Művész Galéria, valamint Birmingham első piaca, a Bull Ring, amely ma is bevásárló- és szórakoztató központként funkcionál. Kellemes sétákat tehetünk az Aston-parkban, a botanikus kertben vagy a kikötőben. Érdemes igénybe venni egy autókölcsönző cég bérautóját, és elutazni a közeli Stratford-upon-Avonba, Shakespeare szülővárosába is.

Birminghami autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak birminghami autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218