Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Brüsszelben

Autókölcsönzés Brüsszel: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

 

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Brüsszelben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Brüsszelben

Az autókölcsönzés feltételei, hogy a vezetőnek be kell töltenie a 23. életévét, és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Az autókölcsönzés során a vezető névre szóló, érvényes hitelkártyájával vagy dombornyomott bankkártyájával fizetheti ki a bérautó bérleti díját, amely általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, valamint a bérautón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért. A sebességkorlátozást, a megállási és parkolási tilalmat szigorúan ellenőrzik és megszegésüket magas összegekkel büntetik Belgiumban.

Belgiumi autóbérlés esetén megfelelő a Magyarországon megszerzett jogosítvány felmutatása, brüsszeli autókölcsönzés során sem kell nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk.

Látnivalók Brüsszelben

Az Európai Unió fontos központja Brüsszel, de számos nevezetességével is kitűnik, és nem csak a szimbólumává vált, vízsugarat spriccelő bronz kisfiúval (Manneken Pis). Az egyházi intézmények közül megemlíthető a Basilique du Sacré-Coeur, az art deco stílusban épült bazilika, amelynek 90 méter magas, zöldszínű rézzel bevont kupolájából csodálatos kilátás tárul elénk a városra. Brüsszel legnagyobb katedrálisának viszont a gótikus Saint-Michael számít, reneszánsz és barokk belső terében szemügyre vehetjük az egyetlen fatörzsből kifaragott szószéket. Sétákat tehetünk a Grand Placen, ahol a városháza és a brabanti hercegek háza mellett egykori céhesek épületei sorakoznak, a falaikat jellegzetes motívumok díszítik. Egy-egy parkban, forgalmas negyedben is elidőzhetünk, szökőkutak csobogó vízében vagy divatos régiségüzletekben gyönyörködhetünk. A múzeumkedvelők elmélyedhetnek földrészek hangszereiben (Musée des Instruments de Musique), az afrikai gyarmati élet relikviáiban (Musée Royal de l’Afrique), a négy kontinens változatos művészeti tárgyaiban (Musée Royaux d’Art et d’Historie), vagy a méltán híres szépművészeti alkotásokban (Musées Royaux des Beaux-Arts). Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt remek kikapcsolódási lehetőség a Képregény-múzeum, ahol bábuk formájában is megelevenednek a képregények szereplői. Ha autót bérelünk, akkor Brüsszelen kívül is megismerkedhetünk ezzel a sokszínű Belgiummal.

Brüsszeli autókölcsönzés során a repülőtéren, a vasútállomáson és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak brüsszeli autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 101
  • Mentők: 100
  • Tűzoltóság: 100
  • Magyar Nagykövetség Belgiumban: 44, Avenue du Vert Chasseur, 1180 Bruxelles, telefon: 00-32-2-348-18-00
  • Magyar Konzuli Hivatal Belgiumban: 44, Avenue du Vert Chasseur, 1180 Bruxelles, telefon: 00-32-2-348-18-00