Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Chicagóban

Autókölcsönzés Chichago: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Chicagóban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Chicagóban

Az autókölcsönző társaságok 25 éven felüli és érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával rendelkező személyeknek adnak bérbe autót. A bérleti díj tartalmazza az autókölcsönzéshez szükséges alapbiztosításokat, de érdemes felár ellenében egyéb biztosításokat is igénybe venni. A következő biztosítások ajánlottak chicagói autóbérlés során:

  • LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  • SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  • PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

Az USA-ban elfogadják a magyar vezetői engedélyt, de amerikai autóbérlés esetén érdemes a nemzetközi vezetői engedélyt kiváltani, mert egyes autókölcsönző cégek ezt is kérhetik a bérautó átvételénél.

Látnivalók Chicagóban

A Nagy-tavak vidékén elterülő metropolisz világhírű sportcsapatainak mérkőzései után a legmagasabb felhőkarcolóból, a Sears Towerből szemügyre vehetjük az egész várost, vagy előkelő üzletek kirakataiban gyönyörködhetünk Chicago központi sugárútján, a Magnificent Mile-én. Többféle, például képzőművészeti, technikai vagy a média világát bemutató múzeumba látogathatunk el, de a könnyedebb kikapcsolódásra vágyók a Navy Pier szórakoztatóközpontban vagy a város állatkertjében is találhatnak számukra megfelelő programot. A természet szerelmesei a Michigan-tó partján fekvő parkokban tehetnek kellemes sétákat. Béreljünk autót és keressük fel a Chicago melletti városokat is!

Chicagói autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak chicagói autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyarország chicagói tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 8 South Michigan Avenue, Suite 320 Chicago, IL 60603, telefon: 00-1-312-263-3500