Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Csíkszeredán

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Csíkszeredán mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Csíkszeredán

Csíkszeredai autóbérlés esetén a sofőrnek rendelkeznie kell érvényes, legalább egy éves jogosítvánnyal! Romániában az alsó korhatár a bérlő esetében a 21. életév. Az országban elfogadott a magyar jogosítvány, így nemzetközi papír kiváltására nem lesz szükség. A fizetés érvényes hitelkártyával, illetve dombornyomott bankkártyával lehetséges, helyenként azonban készpénzzel, és utalással is tud fizetni. A romániai utak minősége miatt érdemes több mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötni, de a kötelező felelősségbiztosítás nagy részét a bérleti díj fedezi. Lehetőség van szükség esetén hóláncot, illetve egyéb extrákat is rendelni.

Látnivalók Csíkszeredán

Csíkszeredában gyakoriak a zöldövezetek, így nem csoda, hogy a város leglátogatottabb része a központi park, amelyben egy patak is található, sok érdekes állattal. Csíkszereda legjelentősebb műemléke a Mikó-vár több irányból közelíthető meg. Ma már Csíki Székely Múzeumként üzemel, és művelődési-tudományos intézménnyé nőtte ki magát, hátsó udvara pedig zenei fesztiváloknak ad helyet. A neobizánci stílusban épült Ortodox templom, a Római katolikus plébániatemplom és a Görög katolikus templom épületei visszatekintést nyújtanak a múltba. Továbbá a város területén kilenc borvízforrás lelhető fel.

Fontos információk magyar állampolgároknak csíkszeredai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 955
  • Mentők: 961
  • Tűzoltóság: 981
  • Magyar Nagykövetség Romániában: 020034 Bucuresti, str. Jean-Louis Calderon nr. 63-65, telefon: 00-40-21-312-0073, mobil: 00-40-31-620-4300, ügyelet: (40-722) 386-560
  • Magyar Konzuli Hivatal Romániában: 011654 Bucuresti, Stefan Negulescu utca 30, telefon: 00-40-21-230-0550