Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Dallasban

Autókölcsönzés Dallas (Texas): ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Dallasban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Dallasban

Az autókölcsönzés fontos feltétele, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen legalább egyéves vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. Továbbá érvényes hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára lesz szükség a bérautó átvételéhez, amelyet általában korlátlan kilométer használattal bocsájtanak rendelkezésünkre az autókölcsönző társaságok. A kötelező biztosítások mellett – extra költségek ellenében – további, többféle kárra is kiterjedő biztosítást köthetünk az autókölcsönzés során, iyen például az SLI (Supplemental Liability Insurance) biztosítás.

USA-beli autóbérlés esetén a magyar vezetői engedély mellett a biztonság kedvéért váltsuk ki a nemzetközi jogosítványt is, mert előfordulhat, hogy ezt néhány autókölcsönző társaság kéri a bérautó átvételénél.

Látnivalók Dallasban

Nemcsak a közismert televíziós sorozat, hanem maga a város, Dallas is remek kikapcsolódást jelenthet az oda látogatóknak. Texas állam leghíresebb városában felkereshetjük a 171 méter magas Reunion Towert, amelyből gyönyörű látvány tárulhat elénk Dallasról, a belvárosban toronyházak árnyékában sétálgathatunk, amelynek fő utcáján, a Main Streeten üzletek kirakataiban gyönyörködhetünk. Ellátogathatunk a bevásárló- és szórakoztatóközpontba, a West End negyedbe, de a kultúra iránt érdeklődők többféle múzeumba, például a Kennedy életét és gyilkosságát is bemutató Sixth Floor Museumba válthatnak belépőt. Az egész család számára kínál kiváló programot a Dallas World Aquarium, ahol egyrészt veszélyeztetett fajok megmentésével foglalkoznak, másrészt mesterséges esőerdejében szabadon repkednek a különböző trópusi madarak, akváriumában pedig vízi állatokat tekinthetünk meg a világ minden tájáról. Érdemes igénybe vennünk egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait, és az autóbérlés után bejárni az igen változatos földrajzú Texas állam többi városát is!

Dallasi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására, ha már nincs szükségünk rá.

Fontos információk magyar állampolgároknak dallasi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30