Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Debrecenben

Autóbérlés Debrecen: árösszehasonlítás, ajánlatkérés, online foglalás

 

Debrecen hazánk második legnagyobb és legnépesebb városa, a cívis városként is emlegetett Debrecen Hajdú-Bihar megye megyeszékhelye. A kálvinista Rómaként is elhíresült tiszántúli városba érkezők ellátogathatnak a Debreceni Református Nagytemplomba és a Szent Anna-székesegyházba is. A város egész évben kulturális és szabadidős programok sokaságával várja az utazóközönséget. A Füvészkert mellett a Nagyerdő területén található állatkert, gyógyfürdő és tavacska pedig kitűnő terep a kirándulók számára. A minden év augusztus 20-án megrendezésre kerülő Virágkarnevál pedig felejthetetlen élményt jelent a kikapcsolódni vágyóknak. Mivel a Hajdúság Debrecen központján kívül is számos látnivalót tartogat számunkra, ezért ha a környéken járunk, akkor érdemes autót bérelnünk, hogy a vidék minden zegzugát bejárhassuk!

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Debrecenben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Debrecenben

Az autóbérlés feltétele, hogy a bérautó vezetője betöltse a 18. életévét és érvényes jogosítvánnyal rendelkezzen. A számunkra megfelelő kategóriájú bérautó átvételéhez szükségünk lesz saját névre szóló hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára, a bérautó bérleti díja pedig általában tartalmazza az összes kötelező biztosítást.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Debrecenben

Debrecenbe az M3-as autópályán juthatunk le Budapestről, hazánkban az autópályák használata minden szezonban díjköteles, az érvényben levő sebességkorlátozás pedig esetükben a 130 km/h. A további kötelező sebességkorlátozások Magyarországon a következőképpen alakulnak: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon pedig 110 km/h. Az ország területén a biztonsági öv használata minden utasnak kötelező, melynek megszegése súlyos bírságokkal jár, emellett tilos vezetés közben a mobiltelefon használata, kivétel kihangosító vagy headset segítségével. Az ittas vezetés esetében zéró tolerancia van érvényben, azaz bármekkora mértékű véralkoholszint kimutatása rendőrségi eljárást von maga után.

Látnivalók Debrecenben

A Debreceni Református Nagytemplom és a Szent Anna-székesegyház mellett még számos más látnivaló várja a Debrecenbe érkezőket. A történelmi jelentőségű Debreceni Megyeháza és Városháza mellett megtekinthető Csokonai szülőháza is. A Kölcsey-központ kulturális programjai mellett a Debreceni Egyetem Botanikus Kertje, a Füvészkert is remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A múzeumkedvelők Debrecenben is számos lehetőség közül válogathatnak, például megtekinthetik a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum kiállítását, a Déri Múzeum tárlatát, illetve számos élménnyel gazdagodhatnak a Modern és Kortárs Művészeti Központban is. A kultúra mellett a kirándulásra is érdemes időt szakítanunk, ha Debrecenben járunk. Mindenképpen tegyünk egy sétát a Nagyerdőben, hogy láthassuk a hangulatos csónakázó tavat, és ha már ott vagyunk, az erdei vasutat se hagyjuk ki!

Debreceni autókölcsönzés során a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk debreceni autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105
  • Debrecen előhívószáma: 06 52