Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Denverben

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Denverben mindössze néhány kattintással!

 

 

Az autóbérlés feltételei Denverben

Az autókölcsönzés egyik feltétele, hogy a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 25. életévét, a másik pedig az, hogy a bérautó átvételéhez hitelkártyára vagy bankkártyára van szükség. Denver sakktábla szerkezetű úthálózatát nagyon sok kerékpárút szeli át, ezért sem árt óvatosan közlekedni bérautónkkal és a nagyobb fokú veszély miatt a kötelező felelősségbiztosítás mellett egyéb biztosításokat kötni. Az autókölcsönzés bérleti díja magában foglalja az alapbiztosítást, de többfajta kárra kiterjedő biztosítást is tudunk kötni, amelyek többletköltséggel járnak.  A következő teljes körű biztosítások vehetők igénybe denveri autóbérlés esetén:

  • LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  • SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  • PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

 Az USA területén elfogadják a magyar vezetői engedélyt, de denveri autókölcsönzés esetén célszerű beszerezni a nemzetközi engedélyt, mert egyes autókölcsönző társaságok kérhetik ezt is.

Látnivalók Denverben

A Sziklás-hegység lábainál elterülő egykori aranybánya-városban többféle kikapcsolódási lehetőség is adódik az egész család számára. A hagyományos múzeumok, mint a történeti vagy a művészeti múzeumok mellett pénzverdét vagy Buffalo Bill, a vadnyugati hős múzeumát kereshetjük fel. A városi parkban található a virtuális kiállításokat felvonultató természettudományi múzeum és az állatkert, a Confluence Parkban pedig a gyerekek előtt nyitva álló interaktív múzeum, a szórakoztatópark, valamint a Downtown Aquarium, ahol rájákat és cápákat vehetünk alaposabban szemügyre. Ha a sok program után megéheznénk, akkor a virágokkal és fákkal övezett 16th Street Mallon vagy a Larimer Square-en beülhetünk egy hangulatos étterembe vagy kávézóba. A Colorado State Capitol magas épületéből a Sziklás-hegy csúcsaiban is gyönyörködhetünk. Vegyük igénybe egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait és járjuk be Denver környékét! Elhagyott aranybányákat, viktoriánus épületekből álló egykori bányavárosokat fedezhetünk fel, vagy horgászhatunk, piknikezhetünk az Echo-tó partján, de túrázhatunk is a nemzeti parkokban.

Denveri autókölcsönzés során a repülőtéren van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak denveri autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyarország denveri tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 1700 Broadway, Suite 2100 Denver, Colorado 80290-2101, telefon: 00-1-303-861-8013