Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Dortmundban

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Dortmundban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Dortmundban

Dortmundi autókölcsönzés esetén figyeljünk oda az autóbérlés szigorú feltételeire. A bérautó átvételekor érdemes alaposan átnézni az aláírt szerződést, hogy milyen már meglévő károk kerültek benne megállapításra, és ha találunk még egyéb problémát a bérautóval, akkor mindenképpen kérjük annak rögzítését! Dortmundban a bérautó bérleti díját hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával egyenlíthetjük ki.

Német autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Németország egész területén, tehát dortmundi autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítvány.

Látnivalók Dortmundban

Dortmundban a történelmi emlékeken túl virágzó kulturális élettel, múzeumokkal, sportlétesítményekkel és számos szórakozási lehetőséggel találkozhatunk. A városnézés során keressük fel a híresebb építészeti nevezetességeket, a középkorban emelt Reinoldi templomot csodálatos üvegablakaival és orgonájával, a gót építésű Péter-templomot és a Mária-templomot, valamint a régi városháza épületét! A színházi előadásra vágyók váltsanak jegyet a Dortmundi Színházba, vagy vegyenek részt a Naturbühne Hohensyburg szabadtéri színpad egyik előadásán, a hangversenyek iránt érdeklődők pedig látogassanak el a Dortmundi Koncertházba! Dortmund múzeumai közül a modern művészet remekeit bemutató Museum am Ostwall és a középkori várostörténeti kiállításával az Adlerturm Múzeum tűnik ki. A sportrajongók ellátogathatnak a Westfalenhallenba, amely Európa egyik legnagyobb sportközpontja, emellett szórakoztató és kiállító centrum is. A belvárosban járva sokféle üzletbe is betérhetünk, ugyanis Dortmund Németország legnagyobb bevásárló paradicsomának számít.  Télen a karácsonyi vásár nyűgözi le az idelátogató turistákat, ahol minden évben a világ egyik leghatalmasabb karácsonyfáját állítják fel.

Dortmundi autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak dortmundi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 110 és 112
  • Magyar Nagykövetség Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0
  • Magyar Konzuli Hivatal Németországban: Unter den Linden, 76 10117 Berlin, telefon: 00-49-30-203-10-0