Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Dublinban

Autóbérlés Dublin: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Dublinban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Dublinban

A dublini autókölcsönzés fontos feltétele, hogy a bérautó vezetője betöltse a 24. életévét, és legalább kétéves, érvényes vezetői engedéllyel rendelkezzen. 21 éves kortól is bérelhetünk autót Írországban, azonban ebben az esetben a legtöbb autókölcsönző társaság csak extra díj ellenében adja át a bérautót, amelynek bérleti díját hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával egyenlíthetjük ki. Dublinban nagy a forgalom, gyakoriak a dugók, ezért közlekedjünk óvatosan bérautónkkal, és arra is figyeljünk oda, hogy Írország területen balos közlekedés van! Mindezért célszerű a kötelező felelősség-biztosításon túl egyéb bérautó-biztosítást is kötnünk, így például egy önrészcsökkentő balesetbiztosítással kellemetlen kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat.

Írországi autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, dublini autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk.

Látnivalók Dublinban

A vikingek alapította ír fővárosban számos remek kikapcsolódási lehetőség közül választhatunk. A történelem, kultúra iránt érdeklődők felkereshetik az impozáns épületű dublini kastélyt, valamint Írország védőszentjének, Szent Patriknak a katedrálisát vagy a Trinity College-ot, az egyetemi komplexumot, ahol olyan híres írók is tanultak, mint például Oscar Wilde vagy Jonathan Swift. Az egykori börtönben, a Kilmainham Gaolban az írek viharos történelmébe nyerhetünk bepillantást, illetve végigjárhatjuk a börtön folyosóit és celláit, amelyekben az 1916-os húsvéti lázadás vezéralakjai raboskodtak. A sport szerelmeseinek érdemes befizetniük egy vezetett stadionlátogatásra az ír rögbi-válogatott stadionjába, a Croke Parkba, ahol még a fűre is ráléphetünk. A világ legnagyobb városi közparkjában, a Phoenix Parkban kellemes sétákat tehetünk, vagy éppen piknikezhetünk. Dublinban járva természetesen nem hagyhatjuk ki a Guiness házat, ahol a sörgyártással ismerkedhetünk meg, majd a nap levezetéseként beülhetünk egy pubba, ahol egy korsó sör és egy helyi specialitás kíséretében tölthetünk el egy hangulatos estét. Béreljünk autót egy autókölcsönző társaságtól, és fedezzük fel Írország szebbnél-szebb tájait!

Dublini autókölcsönzés során a repülőtéren és a város néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak dublini autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám (mentők, tűzoltók, rendőrség): 999
  • Magyar Nagykövetség Írországban: 2 Fitzwilliam Place Dublin 2, telefon: 00-353-1-661-29-02
  • Magyar Konzuli Hivatal Írországban: 2 Fitzwilliam Place Dublin 2, telefon: 00-353-1-661-29-02