Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Dubrovnikban

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Dubrovnikban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Dubrovnikban

Az autókölcsönzés feltételei közé tartozik Dubrovnikban, hogy a vezetőnek be kell tölteni a 21. életévét és legalább két éves érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. A horvátországi autókölcsönző cégek esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, továbbá az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért. Az autókölcsönző társaságok hitelkártyát vagy dombornyomott bankkártyát fogadnak el az autóbérlés során.

Horvátországi autóbérlés esetén nincs szükségünk a nemzetközi vezetői engedély kiváltására, dubrovniki autókölcsönzéskor is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Dubrovnikban

Horvátország egyik gyöngyszeme Dubrovnik, a történelmi kikötőváros. Az erődökkel, városfalakkal körbebástyázott sziget óvárosát az UNESCO a világörökség részének nyilvánította. A városban sétálva palotákban gyönyörködhetünk, lépten-nyomon a sziget védőszentjének, Szent Balázsnak a szobraival találkozhatunk, továbbá zsinagógákat, iszlám és szerb ortodox templomokat, kolostorokat vehetünk szemügyre. A korábbi korok hangulatát idézi fel a Porporela, az óvárosi fürdőhely, valamint a Stradun nevű sétálóutca régi kávézói és üzletei. A világ legrégibb arborétuma, a középkorból származó Trsteno Arborétum is ezen a szigeten található. Ha nyáron látogatunk Dubrovnikba, akkor részesei lehetünk híres nyári fesztiváljának is, amelyen reneszánsz és barokk drámákat, táncos műsorokat adnak elő, illetve operákat, koncerteket hallgathatunk meg. Ha a sziklákat, erődöket és a kék tengert szeretnénk megcsodálni, akkor vegyünk igénybe egy bérautót egy autókölcsönző cégtől, és fedezzük fel Dubrovnik környékét is!

Dubrovniki autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak dubrovniki autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 92
  • Mentők: 94
  • Tűzoltóság: 93
  • Magyar Nagykövetség Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906
  • Magyar Konzuli Hivatal Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906