Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Eindhovenben

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot mindössze néhány kattintással Eindhovenben!

Az autóbérlés feltételei Eindhovenben

Hollandiában az autókölcsönzés egyik követelménye, hogy a sofőr érvényes és legalább egyéves jogosítvánnyal rendelkezzen. Az érvényes magyar jogosítvány mellé nem szükséges a nemzetközi vezetői engedély kiváltása eindhoveni autóbérléshez sem. A 25 év alatti sofőröknek viszont egy kiegészítő biztosítást is kell kötniük a magasabb baleseti kockázat miatt. Az eindhoveni autóbérlés díja a kötelező biztosítást már eleve tartalmazza, a káreseti önrészt pedig az autókölcsönzéskor zárolják a hitelkártyán. A fizetéskor használhatja hitelkártyáját vagy dombornyomott bankkártyáját is.


Ha szélesebb kínálatból szeretne autót választani, a reptéri autókölcsönzőket ajánljuk figyelmébe.

Látnivalók Eindhovenben

Eindhoven városképében harmonikusan olvadnak eggyé a tradicionális holland épületek és a modern multinacionális létesítmények. A város központjában a Piac (Markt) nyújt remek lehetőséget a vásárlásra, amelyet romantikus utcácskák vesznek körül számtalan hangulatos étteremmel, kávézóval és pubbal tarkítva. A közelben magasodik a gótikus stílusú Szent Katalin templom tornya is. Aki a város régi arcára kíváncsi, mindenképp tegyen egy sétát a De Bergen negyedben, ahol mintha megállt volna az idő, és egy mesébe illő, takaros, vintage stílusú városrészben találja magát. A holland autómárka, az eindhoveni központú DAF múzeumában megtekinthetők a gyár négykerekű alkotásainak híres gyűjteménye is. Amennyiben inkább a kortárs művészet érdekli, feltétlenül térjen be a Van Abbemuseumba, ahol többek között Picasso, Chagall és Kokoschka művekkel találkozhat. A múzeumkörút során ne hagyja ki a látogatók előtt is nyitva álló Philips Villanykörtegyárat, ahol a Philips eddigi működésének emlékéül egy interaktív múzeumot rendeztek be! A focirajongók számára kedvelt program a Philips Stadion, vagyis a PSV Eindhoven labdarúgó klub stadionjának a felkeresése, ahol akár egy mérkőzésnek is tanúi lehetnek. Az eindhoveni vízipark, a  Tongelreep nagyszerű szórakozási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha nem tudott még betelni a látványosságokkal, menjen el a Dierenrijkbe, az eindhoveni állatkertbe, amely egy kellemes családi program lehet, ráadásul a kisebbek külön örömére szolgál, hogy az állatok felfedezése közben lépten-nyomon játszóterekre bukkannak. Egyes látványosságok a város peremén vagy Eindhoven közvetlen közelében helyezkednek el, ezért utazása alatt könnyebbséget jelenthet az autóbérlés.


Eindhoveni autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetősége a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak eindhoveni autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Hollandiában: Hogeweg 14. 2585 JD Den Haag, telefon: 0-70-350-04-04
  • Magyar Konzuli Hivatal Hollandiában: Hogeweg 14. 2585 JD Den Haag , telefon: 0-70-355-33-19