Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Glasgow-ban

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Glasgow-ban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Glasgow-ban

Glasgow-ban az autókölcsönzés fontos feltétele, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen legalább egyéves vezetői engedéllyel és betöltse a 23. életévét. Az autóbérléshez továbbá útlevélre és dombornyomott bankkártyára vagy hitelkártyára lesz szükségünk. A bérautó bérleti díja általában magában foglalja a kötelező felelősségbiztosítást, azonban a balos közlekedés, a nagy forgalom és a rendszeres dugók miatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk. A parkolási díjak is magasak, a szabálytalanságokat pedig komoly pénzbüntetéssel sújtják a hatóságok, még a bérautók elszállítása sem ritka.

Angliai autóbérlés esetén érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk, ezért nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk glasgow-i autókölcsönzéshez sem.

Látnivalók Glasgow-ban

Glasgow, az egykori kereskedőváros is rejteget látnivalókat a turisták számára. A történelmi emlékek közül kiemelkedik az egyedi kórusfallal és színes üvegablakokkal büszkélkedő glasgow-i katedrális, valamint a viktoriánus korból származó, márvánnyal és arannyal díszített városi kamara épülete. A város bővelkedik múzeumokban, galériákban is. A Burrell gyűjtemény 9000 darab, különböző korokból és tájakról származó műkincsnek ad helyet. A Gallery of Modern Art impozáns épületében művészeti érdekességekkel találkozhatunk. A Kelvingrove Art Gallery and Museumban  gazdag fegyver-, természeti- és művészeti gyűjteményt tekinthetünk meg. A gyerekeknek igazi élményt és tanulást jelenthet a Glasgow Science Centre, amelyben interaktív játékokon keresztül ismerkedhetnek meg a tudományokkal. A Glasgow Science Centre mellett található a 100 méter magas Glasgow Tower, a világ egyetlen folyamatosan forgó tornya, amelyből páratlan kilátás tárul elénk a városra és környékére. Ha azonban közelebbről is meg akarjuk nézni a várost övező természeti kincseket, akkor érdemes autót bérelnünk, és azzal bejárni a környéket.

Glasgow-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak glasgow-i autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218