Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Győrben

Autókölcsönzés Győr: árösszehasonlítás, ajánlatkérés, online foglalás

 

A vizek városaként elhíresült Duna, Rába, Rábca találkozásánál elhelyezkedő Győr-Moson-Sopron megyei megyeszékhely egész évben kulturális pezsgéssel és színes programokkal várja a látogatókat. A Győrbe látogató művészetkedvelők semmiképpen se hagyják ki a Bazilikát és az Egyházmegyei Kincstár műremekeit. A kisgyerekes családok is bátran autóba pattanhatnak, hisz a győri Állatkert, a Vaskakas Bábszínház és a Győrkőcfesztivál garancia az egész család számára. Ahhoz azonban, hogy a Kisalföld vadregényes tájait töviről-hegyire bejárjuk, érdemes autót bérelni, hogy a gyerekekkel kényelmesen kirándulhassunk a Rába távolabbi mocsaras vidékein is.

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Győrben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Győrben

A győri autókölcsönzéshez is szükség lesz saját névre szóló hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára a bérautó átvételéhez. A lefoglalt bérautó bérleti díja nagyrészt tartalmazza az összes kötelező biztosítást, de azért ne feledkezzünk meg például az önrészcsökkentő balesetbiztosításról sem, mely abban az esetben jelent védelmet, ha az autókölcsönzés során a sofőr önhibájából okoz balesetet, melyben a bérautó is megsérül.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Győrben

A győri utakon is hasonlóképpen alakul a kötelező sebességkorlátozás, mint Magyarország többi részén, erre autóbérléskor kifejezetten figyeljünk oda: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon pedig 110 km/h. A Budapestről Győrbe tartó M1-es autópályán pedig maximum 130 km/h-val száguldhatunk, viszont ekkor se feledkezzünk meg az állandó sebességmérésekről és a kamerákról, melyek az autópálya-matrica meglétét ellenőrzik, mivel ezen autópálya használata is egész évben díjköteles. Az ország területén a biztonsági öv használata minden utasnak kötelező, melynek megszegése súlyos bírságokkal jár, emellett tilos vezetés közben a mobiltelefon használata, kivétel kihangosító vagy headset segítségével. Az ittas vezetés esetében zéró tolerancia van érvényben, azaz bármekkora mértékű véralkoholszint kimutatása rendőrségi eljárást von maga után.

Látnivalók Győrben

A Győrbe látogatók ne hagyják ki a Bazilika mellett az Evangélikus Öregtemplomot sem, illetve a Görög Katolikus (Rác) Templomot és a Karmelita templomot! A Frigyláda Szobor után sétáljunk el a Kálvária dombra, és ha már Győrben járunk, a Püspökvárat se hagyjuk ki! A Zichy-Palotában található állandó Babakiállítás mellett különleges Cserépkályha-történeti kiállítás és Kovács Margit Állandó Kiállítás várja a kultúrakedvelőket a Kreszta-házban. Ha már Győrbe utaztunk, semmiképpen ne hagyjuk úgy ott a várost, hogy nem néztünk meg egy darabot a méltán híres Győri Balettban, illetve, hogy nem tettünk egy kiadós sétát a Püspök-erdőben! Az egész éves egyetemi pezsgés mellett Győr az év egyes szakaszaiban külön programokkal várja a látogatókat, például márciusban a Győri Tavaszi Fesztivállal, az augusztusi Barokk Esküvővel és az őszi Győri Bornapokkal.

Győri autókölcsönzés során a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk győri autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105
  • Győr körzetszáma: 06 96