Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés, autóbérlés Hévízen

Hévíz nem véletlenül fontos turisztikai célpont Magyarországon, hiszen a világon egyedülállónak számító gyógytó itt található. Ez abban különbözik a többi meleg állóvíztől, hogy az általános agyag- vagy sziklatalaj helyett, ez egy tőzegmedrű forrástó, így a hely tökéletes gyógyulni, illetve kikapcsolódni vágyóknak.

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Hévízen mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Hévízen

Hévízi autókölcsönzés esetén a bérlőnek rendelkeznie kell érvényes jogosítvánnyal, illetve a bérlés a 18. életév betöltéséhez kötött. Továbbá szüksége lesz egy névre szóló hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára, amivel a bérleti díjat, illetve a letéti költséget ki tudja egyenlíteni. A bérlés összege minden esetben tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást, de érdemes további autókölcsönzés biztosításokat is megfontolnia, ugyanis ezek nem várt helyzeteknél támaszt nyújthatnak.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Hévízen

A kötelező sebességkorlátozás Magyarországon a következőképpen alakul: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon pedig 110 km/h. Ezeket érdemes bérautóval is betartani, ugyanis bírság esetén az összeg a sofőrt terheli. Hévíz az M7-es autópályán haladva, Balatonszentgyörgy irányában érhető el legkönnyebben Budapestről. Az autópályák használata minden szezonban díjköteles, így bérelt autó esetében is kötelező matricát vásárolni. Hazánk egész területén előírt a biztonsági öv használata, emellett tilos vezetés közben a mobiltelefon használata, kivéve, ha kihangosított állapotban vagy headsettel használja. Hévízen, mint egész Magyarország területén, zéró tolerancia van hatályban, így az ittas vezetés rendőrségi eljárást von maga után. Érdemes minden szabályt betartani, ha Hévíz környékén bérautóval közlekedik, ugyanis elég gyakoriak a rendőri ellenőrzések a környéken, illetve a sebességmérő kamerák is.

Látnivalók Hévízen

Hévíz 200 éves gyógyászati hagyományokkal várja a vendégeket télen és nyáron egyaránt, ugyanis a tó hőmérséklete a hideg évszakban sem csökken 24 °C alá, azonban nyáron elérheti a 38 °C-ot is. De ez nem minden, fürdőzés után még nem áll meg az élet, mert a sétálóutca remek kávézókkal várja Önt és családját, továbbá a kirándulni vágyóknak sem kell csüggedniük, mert a véderdőben remek túrákat lehet tenni. Emellett említésre méltóak a borospincék, amiket szintén érdemes meglátogatni, ha Hévízen jár. Ennek legegyszerűbb módja az autóbérlés, minek segítségével könnyen és kényelmesen megtekintheti a város és a környező települések és természeti táj minden apró zegzugát.

Fontos információk hévízi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105