Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Hurghadában

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Hurghadában mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Hurghadában


Az autóbérlés feltétele, hogy a bérautó vezetője betöltse a 21. életévét és legalább egyéves jogosítvánnyal rendelkezzen. A nagyobb egyiptomi városokban a sűrű forgalom, dudálás, állandó tolongás, autók és kerékpárok zsúfolt tömege jellemzi a napi közlekedést. Hurghada nyugodtabb város, de ha esetleg bérautónkkal elhagynánk, és például Kairóba utaznánk, akkor a nagyobb fokú veszély miatt a kötelező felelősségbiztosítás mellett érdemes igénybe venni a különböző, többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosításokat.

Egyiptomi autóbérlés esetén, így ha Hurghadába akarunk autót kölcsönözni, ki kell váltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt, továbbá turista vízumot is be kell szereznünk.

Látnivalók Hurghadában

Egyiptomban Sharm el-Sheikh mellett Hurghada a másik népszerű búvárparadicsom, amely halászfaluból nőtte ki magát. Hosszan elnyúló homokos tengerpartján gyönyörködhetünk a Vörös-tengerben, búvárkodhatunk, látogatást tehetünk a város turistapiacán, egy-egy bazárba is belefuthatunk, néhány mecsettel is találkozhatunk. A nap végén hangulatos éttermekben kóstolhatjuk meg a helyi ízeket, fáradalmainkat pedig kávézókban, bárokban pihenhetjük ki. Érdemes igénybe venni egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait, ugyanis innen bérautóval elutazhatunk például Luxorba, Kairóba vagy a gízai piramisokhoz.

Hurghadai autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak hurghadai autókölcsönzés során

  • Rendőrség: 122
  • Mentők: 123
  • Tűzoltóság: 180
  • Magyar Nagykövetség Egyiptomban: 29. Mohamed Mazhar Str., Zamalek, Kairó, telefon: 00-20-2- 2735-6478
  • Magyar Konzuli Hivatal Egyiptomban: 29. Mohamed Mazhar Str., Zamalek, Kairó, telefon: 00-20-2- 2735-6478