Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Isztambulban

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Isztambulban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Isztambulban

Isztambuli autóbérlés során a vezetőnek be kell töltenie a 21. életévét és legalább kétéves jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Az autókölcsönző társaságok hitelkártyát vagy dombornyomott bankkártyát fogadnak el a bérautó átvételénél. Isztambulban sok gondot okoz a közlekedés, reggel és délután óriási forgalmi dugók alakulnak ki. A nagyobb fokú veszély miatt vigyázzunk bérautónkra, és a kötelező felelősségbiztosítás mellett érdemes igénybe venni az önrészcsökkentő balesetbiztosítást is.

Isztambuli autókölcsönzés esetén ki kell váltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt, nem elegendő a Magyarországon megszerzett jogosítványunk.

Látnivalók Isztambulban

Isztambulban régi és új, hagyományos és modern találkozik. A több ezer éves látnivalók mint a mecsetek, a paloták és a szerájok mellett ott sorakoznak a fejlődő világváros új épületei, felhőkarcolói, üvegpalotái. A Miniatürk nevű parkban Törökország és az egykori oszmán birodalom látványosságainak kicsinyített másait tekinthetjük meg. Isztambul látnivalói közül érdemes felkeresni a szent Kába-kőből egy darabot őrző Kék Mecsetet, a világ negyedik legnagyobb templomát, a Hagia Sophiat, a szultánok palotáját, a Topkapi szerájt, és az eredeti pompájában csillogó Szulejmán-dzsámit. Felejthetetlen élményt jelenthet egy esti séta az Aranyszarv-öböl partján vagy a Galata-hídon, amelyről az egész város kontúrját is megcsodálhatjuk. Nem szabad kihagyni a város Nagybazárát sem, ahol némi kötelező alkudozással szert tehetünk jellegzetes török szuvenírekre. Könnyen elfáradhatunk a városnézésben, ezért a távolabbi helyekhez ajánlott az autóbérlés, hogy hamarabb visszatérve még  relaxálhassunk néhány órát az egyik gőzfürdőben. Másnap béreljünk autót, és fedezzük fel Törökország többi csodáját is!    

Isztambuli autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak isztambuli autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 115
  • Mentők: 112
  • Tűzoltóság: 110 
  • Magyar Nagykövetség Törökországban: Macaristan Cumhuriyeti Büyükelciligi, Sancak Mahallesi, Layos Kosut Caddesi No.2., / Kahire Caddesi No. 30., 06550 Yildiz, Cankaya, Ankara, telefon: 00-90-312-442-2273
  • Magyar Konzuli Hivatal Törökországban: Macaristan Cumhuriyeti Büyükelciligi, Sancak Mahallesi, Layos Kosut Caddesi No.2., / Kahire Caddesi No. 30., 06650 Yildiz, Cankaya, Ankara, telefon: 00-90-312-442-2273