Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Jeruzsálemben

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Jeruzsálemben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Jeruzsálemben

A jeruzsálemi autókölcsönzés feltétele, hogy az előre lefoglalt bérautó átvétele csak hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával lehetséges, de egyéb dolgokra is célszerű odafigyelni a bérautó átvételekor. A közlekedés nem egyszerű Jeruzsálem útjain, ugyanis nagyon lendületesen közlekednek a helyi lakosok, a rutinosabbak a szabályokat sem tartják be, az indexelés helyett is inkább a dudálás a jellemző. Emiatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk.

Izraeli autóbérlés esetén nem kell kiváltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt, jeruzsálemi autókölcsönzés esetén is elegendő bemutatnunk az érvényes magyar jogosítványunkat.

Látnivalók Jeruzsálemben

Béreljünk autót és fedezzük fel a vallási sokszínűségben bővelkedő, a keresztény, az iszlám és az izraelita vallás szent helyeként ismert várost! Jeruzsálemi utunk során e három vallás központjaihoz is ellátogathatunk. A fallal körülvett Óváros szívében találjuk a legrégibb iszlám szentélyt, a sziklára épült Sziklamecsetet, amelynek aranyló kupolája már messziről hívogat minket. Szintén az Óváros területén húzódik a hatalmas kőtömbökből emelt Siratófal, amely mellett gyakran imádkoznak a helyi izraeliták. A keresztény vallás szent templomaként számon tartott Szentsír-bazilikát pedig a feltámadás helyénél, a Golgota-hegynél találjuk. Ha Jeruzsálem történelmébe szeretnénk bepillantást nyerni, akkor keressük fel az Archeológiai parkot, ahol régészeti leleteket láthatunk többek között a lerombolt Templomról, római és bizánci lakóépületekről, valamint a Dávid város egyik bástyájáról. A történelmi, kulturális élmények után látogassunk ki a helyi, mindig nyüzsgő piacra, ahol a vallási kegytárgyaktól kezdve a helyi ételekig mindent megtalálunk.

Jeruzsálemi autókölcsönzés során a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak jeruzsálemi autókölcsönzés során

  • Rendőrség: 100
  • Mentők: 101
  • Tűzoltóság: 102
  • Magyar Nagykövetség Izraelben: Tel-Aviv 62661, Pinkas St. 18., telefon: 00-972-3-545-6600
  • Magyar Konzuli Hivatal Izraelben: Tel-Aviv 62661, Pinkas St. 18., telefon: 00-972-3-545-6600
  • Magyarország jeruzsálemi tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Jerusalem,13 Diskin Str. Apt. 131
  • 96440, telefon: 00-972-03-516-4317