Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Koppenhágában

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Koppenhágában mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Koppenhágában

Az autókölcsönzés feltételei közé tartozik, hogy a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 21. életévet és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Koppenhágában a kerékpárosok és a parkolási gondok nehezítik meg az autósok dolgát, mi is közlekedjünk körültekintőbben a bérautónkkal. Könnyebbséget az adhat, hogy a dánok udvarias vezetők és az utakon sem nagy a forgalom. A kiválasztott és lefoglalt bérautó átvételéhez hitelkártyát vagy dombornyomott bankkártyát kérnek a dán autókölcsönző társaságok is. A bérautót legtöbbször korlátlan kilométer használattal bocsájtják rendelkezésünkre, melynek bérleti díja tartalmazza a fontosabb bérautó-biztosítást.

Dániai autóbérlés eseté érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk, de egyes dán autókölcsönző cégek kiegészítő nemzetközi jogosítványt is kérhetnek, tehát érdemes kiváltanunk.

Látnivalók Koppenhágában

Koppenhágát úgy is felfedezhetjük, ha a csatornákon hajókázunk, és eközben ismerkedünk az építészeti remekekkel. Ha viszont partra szállunk, akkor ne hagyjuk ki a dán királyi család rezidenciáját, az Amalienborgot, ugyanis a palota egyik rokokó stílusú épületrészének földszintje nyitva áll a turisták számára is, ahol az uralkodók személyes tárgyaiból nyílt kiállítás. Délben az őrségváltás is megtekinthető a palota udvarán. Szintén érdemes felkeresni a Viking Hajómúzeumot, ahol öt eredeti viking hajót vehetünk alaposan szemügyre. A Roskilde fjordon az egyik eredeti hajó másolatával lehetőségünk van hajózni is. Kellemes sétákat tehetünk és szuveníreket vásárolhatunk a Strogeten. Az ország és a város történetét, vagy éppen a modern művészeti alkotásokat bemutató múzeumokba is válthatunk belépőt. Felnőttek és gyerekek számára egyaránt remek kikapcsolódás lehet a Tivoli Vidámpark. Koppenhágában járva ne feledkezzünk meg az Andersen mesehősét megelevenítő szoborról, A Kis Hableány szobráról sem. Béreljünk autót és fedezzük fel Dánia többi városát is!

Koppenhágai autókölcsönzés során a repülőtéren és a város néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak koppenhágai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Dániában: 2920 Charlottenlund, Koppenhága Strandvejen 170, telefon: 00-45-39-63-16-88
  • Magyar Konzuli Hivatal Dániában: 2920 Charlottenlund, Koppenhága Strandvejen 170, telefon: 00-45-39-63-16-88