Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Larnacában

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Larnacában mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Larnacában

A larnacai autókölcsönzés egyik feltétele, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen legalább hároméves, érvényes jogosítvánnyal, a másik feltétel pedig az, hogy töltse be a 21. életévét. A bérautó átvétele pedig hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya meglétével lehetséges. Azonban nem árt azzal is számolni, hogy nyári szezonban jóval drágább a bérautók bérleti díja, és emellett érdemes valamilyen többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosítást is igénybe venni. Vezessünk figyelmesen, ugyanis Ciprus szigetén a baloldali közlekedés van érvényben! Továbbá fontos megjegyezni, hogy Ciprus szigetének egyharmadát egy hivatalosan el nem ismert török állam uralja. Bérautónkkal való utunk során figyeljünk arra, hogy ne utazzunk át erre a szigorúan felügyelt észak-ciprusi török oldalra!

Ne felejtsük el, hogy larnacai autóbérlés esetén a magyar jogosítvány mellé ki kell váltanunk a nemzetközi jogosítványt is!

Látnivalók Larnacában

Larnacai nyaralás során a távolságok miatt célszerű igénybe venni egy autókölcsönző társaság szolgáltatását, és bérautóval felfedezni a város nevezetességeit. A mükénéi görögök által alapított ősi királyvárosban, Kítionban ókori emlékeket vehetünk szemügyre, majd felkereshetjük a város védőszentjének, Szent Lázárnak a templomát. A tengerpartra érve meghódíthatjuk az egykori börtönként és kivégzőhelyként használt, ma múzeumnak helyet adó erődöt, amely mellett megtaláljuk a helyi muszlimok imahelyét, a nagymecsetet is. A városnézés után Larnaca kikötőjében ejtőzhetünk, ahol megcsodálhatjuk a hatalmas yachtokat, a forró napsugarak elől pedig beülhetünk a tavernák napernyői alá, és megkóstolhatjuk a helyi étel- és italkülönlegességeket. A korzózás után tovább is indulhatunk Larnacából a bérautónkkal, és bejárhatjuk a sokszínű és páratlan szépségű Ciprus többi mesés táját, városát is!

Larnacai autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak larnacai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112 és 199
  • Magyar Nagykövetség Cipruson: Prodromou & 2 Demetracopoulou str. 3rd floor Antonis Zenios Tower 1090 Nicosia, telefon: 00-357-22-459-130
  • Magyar Konzuli Hivatal Cipruson: Prodromou & 2 Demetracopoulou str. 3rd floor Antonis Zenios Tower 1090 Nicosia, telefon: 00-357-22-459-130