Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Las Vegasban

Autóbérlés Las Vegas: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Las Vegasban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Las Vegasban

Az autókölcsönzés egyik feltétele Las Vegasban, hogy a bérautó vezetője töltse be a 25. életévét, a másik pedig az, hogy csak érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával vehető át az előre lefoglalt bérautó. 25 évnél fiatalabb személy is bérelhet autót, azonban ilyenkor ún. fiatal vezetői díjat számolnak fel az autókölcsönző társaságok, amelyek így próbálják megkímélni magukat a fiatal sofőrök rutintalanságából és figyelmetlenségéből eredő károktól. A benzin viszonylag olcsó az USA-ban, így Las Vegasban is akár többet autókázhatunk bérautónkkal, azonban az autóbérlés során érdemes nagyobb összeget szánni teljes körű biztosításokra. Ajánlott biztosítások Las Vegas-i autóbérlés során a következők:

  • LDW (Loss and Damage Weaver): ez a biztosítás nyújt védelmet lopás, törés, illetve természeti károk esetén.
  • SLI (Supplemental Liability Insurance): ez az 1 millió dollár feletti kár, illetve az életben tett kár esetében biztosít, amennyiben az autóbérlő a felelős. Erre az LDW nem terjed ki.
  • PAE (Personal Accident and Effects Coverage): baleset és betegbiztosítás, mely az utasok testi épségéért felel.

A magyar vezetői engedély mellett érdemes kiváltani a nemzetközi engedélyt is, mert egyes autókölcsönző társaságok kérhetik, de legyen nálunk a Magyarországon megszerzett jogosítványunk is, mert a rendőrök ezt is ellenőrizhetik.

Látnivalók Las Vegasban

A híres kaszinóvárosban, Las Vegasban történelmi emlékek helyett modern épületek, kaszinók és mindig nyüzsgő éjszakai élet várja a turistákat. Célszerű bérautóval bejárni a várost, mert a reptérről ingyenes buszok közlekednek az autókölcsönző állomásokhoz, így könnyedén eljuthatunk ezekhez, és néhány perc alatt át is vehetjük az előre lefoglalt bérautónkat. Las Vegasban belépőt válthatunk az ősi tengeri maradványokat, természeti kincseket bemutató Természettörténeti Múzeumba, de látogatást tehetünk a „pót-Manhattanbe” is, ahol New York látványosságainak kicsinyített másai fogadnak minket. A „soha nem alvó város” igazi központja azonban a The Strip, a színes kaszinókkal, luxushotelekkel, éjszakai klubokkal és szórakoztató központokkal szegélyezett főútvonal. Itt tapasztalhatjuk meg az igazi Las Vegas-i életérzést. Las Vegas-i utunk során ne hagyjuk ki a Colorado-folyó kanyonját, a Grand Canyont és a vörös szikláiról ismert Red Rock Canyont sem. Mindegyiknél indulnak szervezett túrák, a páratlan látványú kanyonokat kilátópontokról csodálhatjuk meg. Bérautónkkal elutazhatunk a Colorado-folyónál található, 220 méter magas Hoover-gáthoz, amely főként éjszaka, kivilágítva nyújt csodálatos látványt.

Las Vegas-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak Las Vegas-i autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 911
  • Magyar Nagykövetség az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30
  • Magyar Konzuli Hivatal az USA-ban: 3910 Shoemaker Street, NW, Washington D.C. 20008, telefon: 00-1-202-362-67-30