Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Las Palmas térségében

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Las Palmas térségében mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Las Palmas térségében

Las Palmas-i autóbérlés esetén a bérlőnek be kell töltenie a 18. életévét, azonban ez a korhatár egyes helyeken a 21. éves kort is meghaladhatja. Spanyolországi autókölcsönzésnél használható a Magyarországon megszerzett érvényes vezetői engedély, így nincs szükség a nemzetközi jogosítvány kiváltására. A bérleti díjat egyes helyeken készpénzzel, máshol hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával lehet megtéríteni. Ez részben tartalmazza a kötelező biztosítást, de a fiatal bérlőket, a rutintalanságból, figyelmetlenségből bekövetkező károk esetére külön biztosítási díj fizetésére kötelezik.

Látnivalók Las Palmas térségében

Las Palmas Gran Canaria szigetén található, és a Kanári-szigetek két fővárosának egyike, fő kulturális központja, melynek múltja hosszú időre vezethető vissza. Ebből a gyönyörű és érdekes múltú városból indult Kolumbusz felfedezőútjára. A Casa de Colón XV. században épült, ma múzeumként üzemel, és Kolumbusz felfedezéseit ismerteti. A Castillo de la Luz erőd Las Palmas legidősebb nevezetessége, melyet anno sikeresen használtak védekezésre és verték vissza a támadásokat, ma már azonban kulturális központként tartják számon, és többek között kiállításoknak, koncerteknek ad helyet. A városházával szemben a Catedral de Santa Ana templom található, melyben a Kanári-szigetek művészeinek munkáit csodálhatjuk meg.

Fontos információk magyar állampolgároknak Las Palmas-i autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 091
  • Mentők: 061
  • Tűzoltóság: 080
  • Magyar Nagykövetség Spanyolországban: C/Fortuny 6. Piso 4. 28010 Madrid, telefon: 00-34-91-413-70-11
  • Magyar Konzuli Hivatal Spanyolországban: C/Angel de Diego Roldan 21. 28016 Madrid, telefon: 00-34-91-413-98-50