Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Lisszabonban

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Lisszabonban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Lisszabonban

Az autókölcsönzés egyik feltétele, hogy a bérautó vezetője betöltse a 23. életévét, és legalább egyéves jogosítvánnyal rendelkezzen. Portugáliában jó minőségű autópályák vannak, Lisszabon úthálózata is karbantartott, azonban fokozattan ügyelni kell a közlekedési szabályok betartására. Gyorshajtás vagy egy szabálytalan parkolás esetén nagyon magas bírságot szabhatnak ki a helyi szervek.  Az autókölcsönzés során nem utolsó szempont a bérautó védelme sem, hiszen egy jó biztosítással baleset vagy kár esetén jelentős kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat. Lisszaboni autóbérlés során is többféle bérautó-biztosítás közül választhatunk.

Lisszaboni autóbérlés esetén ki kell váltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt, mert az itthon megszerzett jogosítványunk nem érvényes.

Látnivalók Lisszabonban

Portugália fővárosában járva hangulatos sétákat tehetünk Alfamában, a középkori városnegyedben, egy-egy pontjáról szép kilátás nyílik a városra. Ha felmászunk az Elevador da Santa Justa vasszerkezetű toronyba, akkor onnan szintén madártávlatból csodálhatjuk meg Lisszabont. Családok számára lehet remek kikapcsolódási helyszín a Nemzetek Parkja, amely eredetileg az 1998. évi világkiállításra felújított terület, ma kiállítási csarnoknak, sport- és koncertarénának, valamint bevásárlóközpontnak ad helyet. Itt található az óceánok és tengerek élővilágát bemutató hatalmas Ócenárium, amely a gyerekeknek jelenthet igazi élményt. A város látványosságai közé sorolható a gótika sajátos portugál stílusában épült Jeromos kolostor, amely a világörökség része, falát a földrajzi felfedezésekkel és hajózással kapcsolatos motívumok díszítik. Napközben elsétálhatunk a tengerhez, gyönyörködhetünk a világítótornyokban és a fehér sziklákban, este nyakunkba vehetjük a belvárost, és éttermekbe, klubokba ülhetünk be. Foglaljunk bérautót egy autókölcsönző cégtől, és fedezzük fel a portói borok hazáját!

Lisszaboni autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak lisszaboni autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Portugáliában: Calcada de Santo Amaro, 85. Alcantara, 1349-042 Lisboa, telefon: 00-351-21-364-5928
  • Magyar Konzuli Hivatal Portugáliában: Calcada de Santo Amaro, 85. Alcantara, 1349-042 Lisboa, telefon: 00-351-21-363-0395