Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Ljubljanában

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Ljubljanában mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Ljubljanában

Az autókölcsönzés egyik feltétele, hogy a bérautó vezetője legalább kétéves jogosítvánnyal rendelkezzen. Az autóbérlés másik feltétele a hitelkártya vagy a dombornyomott bankkártya megléte. Szlovéniának nagyon fejlett az úthálózata, azonban a téli hónapokban kötelező a hólánc használata, mert a nagy havazások miatt nagyon veszélyessé válhatnak az útak, főként a síparadicsomokba vezető hegyi szerpentinek. Téli autóbérlés esetén éppen ezért célszerű igénybe venni a kiválasztott bérautó speciális felkészítését, amely tartalmazza például a hóláncot és a síléctartót, és nem árt többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosítást kötni.

Szlovéniai autóbérlés esetén érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk, nem szükséges kiváltani a nemzetközi jogosítványt.

Látnivalók Ljubljanában

Szlovénia fővárosában számos látnivalót tekinthetünk meg. Elsőként például a Hármas hidat, amely a régi és az újjáépített városrészt köti össze vagy a Sárkányos hidat, két bejáratánál a zöld sárkányokkal, amelyek a szlovén főváros jelképeivé váltak. Továbbá látogatást tehetünk a barokk stílusban felújított Városházába vagy a Ljubljana várba, a „szlovén Akropoliszba”, amelyet korábban börtönként használtak, a mellette épített vártemplom ma kiállításoknak ad helyet. A városban természetesen különböző témájú múzeumokat, az Operaházat vagy éppen a jezsuiták által emelt Szent Jakab- vagy a barokk stílusú Szent Miklós-székesegyházat is felkereshetjük. Béreljünk autót, és utazzuk be Szlovénia többi vadregényes táját is!

Ljubljanai autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak ljubljanai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Szlovéniában: 1210 Ljubljana-Sentvid, Ulica Konrada Babnika 5., telefon: 00-386-1-512-1882
  • Magyar Konzuli Hivatal Szlovéniában: 1210 Ljubljana-Sentvid, Ulica Konrada Babnika 5., telefon: 00-386-1-512-1882