Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Londonban

Autókölcsönzés London: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Londonban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Londonban

Az autókölcsönzés egyik feltétele a hitelkártya, a másik pedig az, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. A nemzetközi vezetői engedély kiváltása nem minden országban kötelező. Ha londoni autókölcsönzés esetén a belvárosba utazunk, akkor ún. behajtási díjat kell fizetnünk, melyet az autóbérlés bérleti díja nem tartalmaz. Londoni autóbérlés esetén fokozottan vigyázzunk a bérautónkra, mivel London belső kerületeiben való autózás nem egyszerű.  A balos közlekedés, a rendszeres dugók és a magas parkolási költségek nehezítik az autósok életét.  A nagyobb fokú veszélyeztetettség miatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk.

Angliai autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Anglia egész területén, tehát londoni autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Londonban

Londonban számos látnivaló vár ránk. A Temze folyón átívelő Tower Bridge, illetve a londoni parlament alsó- és felsőházának helyet adó Westminster-palota az óratornyával és a Big Bennel. Emellett nem érdemes kihagyni a brit királyi család otthonát, a Buckingham Palotát sem a híres őrségváltással, illetve a világ egyik legnagyobb történelmi múzeumát, a British Museumot és az angol királyok koronázási és temetkezési helyét, a Westminster apátságot sem. Ha könnyedebb kikapcsolódásra vágyunk Londonban, akkor érdemes ellátogatni Madame Tussauds múzeumába, ahol élethű viaszbábúk várnak ránk vagy a 135 méter magas London Eyeba, amelyből csodálatos panoráma tárul elénk egész Londonra.

Londoni autókölcsönzés során a repülőtereken és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak londoni autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218