Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Lutonban

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Lutonban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Lutonban

Az autókölcsönzés fontos feltétele, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. A legtöbb autókölcsönző társaság csak névre szóló hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával való fizetést fogad el a bérautó átvételekor. Angol területen balos közlekedés van, ezért lutoni autóbérlés esetén is figyelmesen és óvatosan közlekedjünk bérautónkkal, amelyre célszerű a kötelező felelősségbiztosításon túl egyéb bérautó-biztosítást is kötnünk, hogy kellemetlen kiadásoktól kímélhessük meg magunkat egy esetlegesen bekövetkező koccanás vagy lopás esetén.

autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, lutoni autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk.

Látnivalók Lutonban

Luton elsősorban repülőteréről ismert az utazók körében, azonban ha nem csak átutazóként járunk a városban, akkor számos érdekességet is felfedezhetünk benne. Béreljünk autót a repülőtéren, majd járjuk be vele Lutont! Felkereshetjük a művészeti galériát, ahol végigkövethetjük a város kalap- és csipkekészítő múltját, de a közlekedési múzeumba is válthatunk belépőt. Ha májusban érkezünk Lutonba, akkor még Európa legnagyobb egynapos karneváljába is belecsöppenhetünk. Bérautónkkal továbbindulhatunk a nem is olyan távol található Londonba, ahol többek között megtekinthetjük a Big Bent, a Buckingham Palotát vagy éppen a Westminster apátságot.

Lutoni autókölcsönzés során a repülőtéren és a város néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak lutoni autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218