Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Lyonban

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Lyonban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Lyonban

Az autókölcsönzés egyik feltétele az egy évnél régebbi jogosítvány, a másik pedig, hogy a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 23. életévet. Az autókölcsönző cégek csak hitelkártyával rendelkező személyeknek adnak bérautót, ebben az esetben viszont elég a 21. életév betöltése is. Az autókölcsönző társaságok kínálatából többféle bérautó közül is választhatunk. Lyoni autóbérlés esetén fokozottan figyeljünk oda, mivel a Párizs környéki utak nagyon forgalmasak, és akár már szabálytalan parkolás esetén is rögtön elvontathatják a bérautónkat!

Lyoni autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Franciaország egész területén, tehát lyoni autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítvány.

Látnivalók Lyonban

Elég csak annyit mondani, hogy szarvasgomba, bresse-i szárnyas és vörösbor, és Lyon máris kulináris központként jelenik meg a turisták fejében. Izgalmas sétákat tehetünk a város szűk kis utcácskáinak labirintusában és fedett átjárói alatt. Egy-egy kapualjba betérve beülhetünk egy hangulatos vendéglőbe, ahol megkóstolhatjuk a környék ízeit, legyen szó ételről vagy italról. A gasztronómiai kalandozások mellett felkereshetjük Lyon nevezetességeit is, mint például a városházát, az operaházat, és a Saint-Jean katedrálist, de elsétálhatunk a Bellecour térre vagy a Place des Terreaux térre is. Utóbbi helyen található a Szépművészeti Múzeum, amelybe belépőt váltva Franciaország egyik leggazdagabb gyűjteményét vehetjük szemügyre. Kiránduláshoz viszont mindenképp érdemes autóbérlést igénybe vennünk, hogy a környék összes szépségét felfedezhessük.

Lyoni autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak lyoni autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 17
  • Mentők: 15
  • Tűzoltók: 18
  • Magyar Nagykövetség Franciaországban: 5, bis square de l'avenue Foch, 75116 Paris, telefon: 00-33-1-45-00-94-97
  • Magyar Konzuli Hivatal Franciaországban: 92, rue Bonaparte, 75006 Paris, telefon: 01-43-26-06-44