Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Mallorcán

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Mallorcán mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Mallorcán

Az autókölcsönzés feltételei ezen a szigeten is közel hasonlóan alakulnak, mint Spanyolország más városaiban, például Barcelonában és Madridban. A Palma városközpontjától 8 km-re található Palma de Mallorca repülőtéren több autókölcsönző is képviselteti magát, ezért érdemes már megérkezéskor elhozni a nyaraláshoz választott bérautót, mivel itt azonnal lehetőség nyílik az autóbérlési feltételek összehasonlítására is. A bérautó átvételéhez legtöbbször személyre szóló hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya szükséges. Mallorcai autókölcsönzés esetén van lehetőség zéró önrészes csomagban is autót bérelni, mely azt jelenti, hogy a vezető nem felelős anyagilag a kárért (sem a törésért, sem a lopásért), illetve számos bérautó-biztosítás közül is választhatunk.

Mallorcai autókölcsönzés esetén nem kell nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk.

Látnivalók Mallorcán

Spanyolország legnagyobb szigete, a Földközi-tengeren fekvő Mallorca, Ibizával, Formenterával és Menorcával együtt a Baleári-szigetek része, fővárosa pedig a festői szépségű Palma városa. Már az 1950-es évektől kezdődően főszezonban Mallorca igazi turistaparadicsom, hiszen a világ minden pontjáról érkeznek ide kikapcsolódni vágyó nyaralók. A legfőbb vonzerőt természetesen a gyönyörű homokos tengerpartja jelenti a sziget számára, de ha már ellátogatunk erre a szigetre, akkor érdemes minden apró szegletét bejárni. Mallorca történelme az antik görög és római időkre nyúlik vissza, innen erednek becses kulturális és történelmi emlékei. Ezek közül az egyik legimpozánsabb a La Seu-katedrális, amelyet az egyik legcsodálatosabb fény- és kőkompzíciónak tartanak a Földközi-tenger partján. A másik említésre méltó látványosság a Gran Hotel, mely a szecessziós korszak egyik remekműve. Ha már Mallorcán jár az ember, akkor érdemes körülnézni a hírességek háza táján is, melyek közül az egyik leglátogatottabb a híres katalán művész, Joan Miró emlékhelye és múzeuma, a Fundació Pilar I Joan Miró. Ha a fővárosban nyaralunk, akkor érdemes ellátogatni Palma egyik legfelkapottabb német tulajdonú klubjába, koktélbárjába és éttermébe, a King Kamehamehába, mely mindig tele van élettel, mivel a sziget minden pontjáról vonzza a látogatókat.

Mallorcai autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak mallorcai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Spanyolországban: C/Fortuny 6. Piso 4. 28010 Madrid, telefon: 00-34-91-413-70-11
  • Magyar Konzuli Hivatal Spanyolországban: C/Angel de Diego Roldan 21. 28016 Madrid, telefon: 00-34-91-413-98-50
  • Magyarország mallorcai tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Paseo de Mallorca, 36 Sobreático, 07012 Palma de Mallorca, telefon: 00-34-971-720-809