Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Manchesterben

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Manchesterben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Manchesterben

Az autókölcsönzés egyik feltétele a hitelkártya, a másik pedig az, hogy a bérautó vezetője rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel és betöltse a 25. életévét. Manchesteri autóbérlés esetén fokozottan vigyázzunk a bérautónkra, a balos közlekedés, a nagy forgalom és a rendszeres dugók nehezítik az autósok életét. A nagyobb fokú veszélyeztetettség miatt érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk, például kiegészítő felelősségbiztosítást.

Angliai autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Anglia egész területén, tehát manchesteri autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Manchesterben

Manchester egyeteméről és focicsapatáról közismert, de ezek mellett számos látnivalóval, érdekességgel várja a turistákat. A múzeumok közül méltán népszerű a Manchester Múzeum, a Tudományok Múzeuma, az Imperial War Múzeum és az Urbis, a pezsgő városi élet múzeuma. A modern építésű Lowryban kiállításokat, színházi, és balett előadásokat tekinthetünk meg, de a város bővelkedik patinás épületekben található könyvtárakkal és galériákkal is. Régi épületek után kutatva felkereshetjük a Viktória-kori katedrálist vagy a Shambles utcát, amelyet favázas házak öveznek. A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók kellemes sétákat tehetnek a Heaton vagy a Country parkban. Akik pedig a nézelődés és a vásárlás szerelmesei, azok az Arndale és a Trafford Centrekben hódolhatnak szenvedélyeiknek. Autót bérelve pedig Manchester külterületeit is alaposan bejárhatjuk.

Manchesteri autókölcsönzés során a repülőtéren és a város számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak manchesteri autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 999
  • Magyar Nagykövetség Angliában: 35 Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7201-3440
  • Magyar Konzuli Hivatal Angliában: 35/B. Eaton Place, London, SW1X 8BY, telefon: 0044-20-7235-5218