Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Marseille-ben

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Marseille-ben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Marseille-ben

Az autókölcsönzés egyik feltétele az egy évnél régebbi jogosítvány, másfelől a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 23. életévet. Az autókölcsönző cégek csak hitelkártyával rendelkező személyeknek adnak bérautót, ebben az esetben viszont elég a 21. életév betöltése is. Autóbérlés esetén fokozottan figyeljünk oda a vezetésre, mivel a Párizs környéki utak nagyon forgalmasak, ezért érdemes speciális bérautó-biztosításokat kötni, például önrészcsökkentő balesetbiztosítást.

Marseille-i autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedéllyel rendelkeznünk, ugyanis Franciaország egész területén, tehát marseille-i autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítvány.

Látnivalók Marseille-ben

A Provence lankáin fekvő, a Földközi-tenger partján található kikötőváros két hatalmas erőddel fogadja az öblébe behajózókat. Partra szállva felkereshetjük a város nevezetességeit: a Szent Viktor kolostort a középkori katakombákkal, a neobizánci stílusú Notre Dame de la Garde bazilikát vagy a mű- és természetrajzi gyűjteménynek helyet adó kupolás épületet, a Palais de Longchampsot. Sétákat tehetünk a Puget parkban és a híres sétálóutcán, a Pradon.  Marseille mellett néhány kisebb sziget is található, az egyiken épült fel If vára, ahol Alexandre Dumas regényének főszereplője, Monte Cristo grófja is raboskodott. Ahhoz azonban, hogy ide ellátogassunk a legjobb megoldás az autóbérlés, mivel a tömegközlekedéssel kissé nehézkes bejárni a környéket. Ha csak egyszerűen gyönyörködni szeretnénk ennek a mediterrán kikötővárosnak a páratlan természeti csodáiban, akkor látogassunk el az acalanquesokhoz, azaz a fehér sziklafalakkal körbevett tengerkék öblökhöz, melyek úgyszintén bérautóval közelíthetőek meg a legegyszerűbben.

Marseille-i autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján átvehetjük vagy leadhatjuk bérautónkat.

Fontos információk magyar állampolgároknak marseille-i autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 17
  • Mentők: 15
  • Tűzoltók: 18
  • Magyar Nagykövetség Franciaországban: 5, bis square de l'avenue Foch, 75116 Paris, telefon: 00-33-1-45-00-94-97
  • Magyar Konzuli Hivatal Franciaországban: 92, rue Bonaparte, 75006 Paris, telefon: 01-43-26-06-44