Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Milánóban

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Milánóban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Milánóban

Milánói autókölcsönzés kizárólag saját, érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott MasterCarddal lehetséges. A bérautó átvételének pontos időpontját érdemes jó előre átgondolni, és belekalkulálni a szieszta időtartamát, ugyanis ekkor az autókölcsönző cégek is zárva tartanak. Amennyiben nyaralásunk során milánói autókölcsönzést tervezünk, érdemes előre lefoglalni bérautót, mivel Olaszország esetében gyakran megesik, hogy a főszezonban már kevesebb bérautó közül választhatunk, és az áruk is jócskán változik, attól függően, hogy mikor jegyezzük elő autónkat. Az olaszországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért. Van lehetőség olyan autóbérlésre is, amely 0 Ft önrésszel jár, azaz a vezető nem felelős anyagilag a kárért.

Milánói autóbérlés során elegendő a Magyarországon is érvényes jogosítvány bemutatása, amellyel korlátlan ideig, szabadon közlekedhetünk Olaszország egész területén, tehát milánói autókölcsönzés esetén nem szükséges a nemzetközi jogosítvány kiváltása.

Látnivalók Milánóban

Elegáns és nyüzsgő város, ahol egyaránt megtaláljuk a régi történelmi emlékeket és a modern, csillogó üzleteket. Felkereshetjük a fehérmárványból épült dómot, a világhírű operaházat, az egykori hercegek rezidenciáját, a Castello Sforzescot, a Santa Maria delle Grazie templomot, ahol Leonardo da Vinci Utolsó Vacsora című festményét tekinthetjük meg. A „divat fő utcájában”, a Via Monte Napoleone utcában gyönyörködhetünk a nagy divatházak fényes kirakataiban. Milánó „divatházában”, a Galleria Vittorio Emanueleben szintén luxus üzletekkel, éttermekkel, bárokkal találkozhatunk. A focirajongók pedig nem hagyhatják ki az AC Milannak és az Internazionalenak otthont adó San Siro stadiont sem.  De ha már Milánóban járunk, akkor ne feledkezzünk meg a környék természeti szépségeiről sem, béreljünk autót és hosszabb kirándulások alkalmával barangoljuk be Milánó környékét is, és fedezzük fel Olaszország többi városát is!

Milánói autókölcsönzés során a repülőtereken, valamint a város több pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak milánói autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 113
  • Mentők: 118
  • Tűzoltóság: 115
  • Autómentő: 116
  • Magyar Nagykövetség Olaszországban: 00161 Roma, Via dei Villini 12-16., telefon: 00-39-06-442-30-598
  • Magyar Konzuli Hivatal Olaszországban: 00198 Roma, Via Messina 15., telefon: 00-39-06- 442-49-938