Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Miskolcon

Autókölcsönzés Miskolc: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

 

A Magyarország negyedik legnépesebb városaként számon tartott Miskolc az ország északkeleti felében helyezkedik el. Ha már hazánk ezen térségébe tervezünk kirándulást, akkor semmiképpen se hagyjuk ki Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyét, mely bőven kínál számunkra kulturális és természeti látnivalókat egyaránt. A városban lévő nevezetességek mellett érdemes autót kölcsönözni és ellátogatni a miskolctapolcai Barlangfürdőbe, mely egész évben várja a fürdőzni és pihenni vágyókat. Ha már a környéken járunk, bérautónk segítségével könnyedén eljuthatunk a Bükki Nemzeti Parkba és a Bükk hegység eldugottabb településeire is.

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Miskolcon mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Miskolcon

Az autókölcsönzés feltétele az érvényes jogosítvány megléte és a 18. életév betöltése. A lefoglalt bérautó bérleti díja nagyrészt tartalmazza az összes kötelező biztosítást. Amennyiben Miskolcon bérelünk autót, akkor se hagyjuk otthon saját névre szóló hitelkártyánkat vagy dombornyomott bankkártyánkat, mivel ezek valamelyike elengedhetetlen a bérautó átvételéhez.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Miskolcon

Miskolci autókölcsönzéskor is ügyeljünk a Magyarországon érvényes sebességkorlátozásra, mivel lakott területen itt is csak 50 km/h-val hajthatunk, lakott területen kívül pedig 90 km/h a megengedett sebesség, míg autóutakon akár 110 km/h-val is mehetünk. Csakúgy, mint a többi magyarországi autópálya, a Budapestről Miskolc felé tartó M3-as sztráda használata is minden szezonban díjköteles, az érvényben levő sebességkorlátozás pedig itt is 130 km/h. Ezt érdemes betartani, mivel az autópálya-matrica meglétét figyelő kamerák mellett gyakori a sebességmérő traffipax is. Az ország területén a biztonsági öv használata minden utasnak kötelező, melynek megszegése súlyos bírságokkal jár, emellett tilos vezetés közben a mobiltelefon használata, kivétel kihangosító vagy headset segítségével. Az ittas vezetés esetében zéró tolerancia van érvényben, azaz bármekkora mértékű véralkoholszint kimutatása rendőrségi eljárást von maga után.

Látnivalók Miskolcon

A történelem szerelmesei rendkívül fogják élvezni a Diósgyőri várban lévő kirándulást és a belvárosi sétát a Városháztéren és az Erzsébet fürdőnek otthont adó Erzsébet-téren. Ha már Miskolcon járunk érdemes megnézni az Avasi templomot és az ugyanitt álló tévétornyot. Az egykor körülkerített mezőváros határait árok- és sáncrendszer óvta, ezeket jól őrzött városkapuk törték meg. A hajdani védőrendszer emlékét a mai napig fennmaradt kapu elnevezésű utcák őrzik: a Győri kapu, Szentpéteri kapu, Csabai kapu és Zsolcai kapu és ezek ma is a fő közlekedési útvonalak elnevezései.  Miskolcot érdemes olyankor célba venni, amikor valamilyen kulturális, zenei vagy gasztronómiai fesztivál várja a környék látogatóit, mint például a kocsonyafesztivál és a Hegyalja fesztivál.

Miskolci autókölcsönzés során a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk miskolci autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105
  • Miskolc körzetszáma: 06 46