Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Nápolyban

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Nápolyban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Nápolyban

Nápolyi autókölcsönzés kizárólag saját, érvényes hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával lehetséges. Érdemes előre lefoglalni a nápolyi nyaraláshoz szükséges bérautót, mivel olaszországi autókölcsönzés esetében gyakran megesik, hogy a főszezonban már csak kis flottakészletből választhatunk, és az autók ára is jócskán változik, attól függően, hogy mikor jegyezzük elő őket. Az olaszországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért.

Olaszországi autóbérlés során elegendő a Magyarországon is érvényes jogosítvány bemutatása, így nápolyi autókölcsönzés esetén sem szükséges a nemzetközi jogosítvány kiváltása.

Látnivalók Nápolyban

Nápolyon nyomokat hagytak az egymást követő történelmi korszakok, minderről templomok, műemlékek és múzeumok tárlatai tanúskodnak. Ezek felkeresése mellett bejárhatjuk a nyüzsgő, szűk sikátorokat, ahol utcai árusok kínálják portékáikat. Egy hangulatos étterembe betérve ne felejtsük el megkóstolni az igazi paradicsomszószos, bazsalikomos, sajttal megszórt olasz pizzát sem, amelynek Nápoly a szülőhazája. Érdemes autót bérelni és elutazni a szomszédos Pompeibe, ahol szinte időutazást téve csodálhatjuk meg a Vezúv által betemetett ókori római város romjait. Bérautónkkal Olaszország többi történelmi emlékekben gazdag városát is felfedezhetjük!

Nápolyi autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron, valamint a város több pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak nápolyi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 113
  • Mentők: 118
  • Tűzoltóság: 115
  • Autómentő: 116
  • Magyar Nagykövetség Olaszországban: 00161 Roma, Via dei Villini 12-16., telefon: 00-39-06-442-30-598
  • Magyar Konzuli Hivatal Olaszországban: 00198 Roma, Via Messina 15., telefon: 00-39-06- 442-49-938
  • Magyarország nápolyi tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: Via Toledo 156 80132 Napoli, telefon: 00-39-081-5511-115