Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Nizzában

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Nizzában mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Nizzában

Az autókölcsönzés egyik feltétele az egy évnél régebbi jogosítvány, a másik feltétel pedig az, hogy a bérautó vezetőjének be kell töltenie a 23. életévet. Az autókölcsönző cégek csak hitelkártyával rendelkező személyeknek adnak bérautót, aminek bérleti díja általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás árát.  Fokozottan figyeljünk vezetéskor, mert főként a Párizs környéki utak nagyon forgalmasak, és a szabályozás is nagyon szigorú, például szabálytalan parkolás esetén rögtön elvontathatják a bérautónkat.

Francia autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Franciaország egész területén, tehát nizzai autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítvány.

Látnivalók Nizzában

A francia Riviéra egyik ékkövének számító városka kanyargós utcáin sétálgatva számos látnivalóval találkozhatunk. Az óváros különböző építészeti stílusokat tükröző műemlékekben bővelkedik, a várost övező zöld dombokon pedig impozáns kastélyok és paloták emelkednek. Turisták kedvelt helye a Cours Saleya, amely a hagyományos piac mellett egy hatalmas virág- és bolhapiacnak is helyet ad. A forróság elől menekülve felkereshetjük a Matiss, a Renoir és a Chagall Múzeumokat, vagy jegyet válthatunk a csodák vasútjára,és utazásra indulhatunk vele a környék falvain keresztül, amelyekben számos kulturális és természeti csodát fedezhetünk fel. A sportolás és a természet szerelmeseit túra- és kerékpáros útvonalakkal, hegymászó területekkel és barlangász helyszínekkel várja a tenger és a hegyek között elterülő mediterrán ízeiről is híres város, viszont a hosszabb túrákhoz már érdemes autót bérelni.

Nizzai autókölcsönzés során a repülőtéren, a pályaudvaron és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak nizzai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 17
  • Mentők: 15
  • Tűzoltók: 18
  • Magyar Nagykövetség Franciaországban: 5, bis square de l'avenue Foch, 75116 Paris, telefon: 00-33-1-45-00-94-97
  • Magyar Konzuli Hivatal Franciaországban: 92, rue Bonaparte, 75006 Paris, telefon: 01-43-26-06-44