Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Palermóban

Találja meg a legolcsóbb autóbérlés árajánlatot Palermóban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Palermóban

A palermói autóbérlés feltétele az érvényes vezetői engedély, valamint a névre szóló hitelkártya vagy a dombornyomott bankkártya megléte. Ezek mellett arra sem árt figyelnünk, hogy a bérautó átvételi időpontját alaposan gondoljuk át, ugyanis Szicília szigetén is tartanak sziesztát, tehát a délutáni órákban nem tudjuk átvenni a lefoglalt bérautót, mert az autókölcsönző cégek is zárva tartanak ebben az időszakban. Vigyázzunk bérautónkra, mert a szigeten problémás a közlekedés, Palermo is forgalmas város. A gyakran adódó veszélyes helyzetek miatt érdemes többféle kárra is kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk, például önrészcsökkentő balesetbiztosítást

Palermói autóbérlés esetén elegendő a Magyarországon kiadott jogosítványunk, nincs szükségünk a nemzetközi vezetői engedély kiváltására.

Látnivalók Palermóban

Palermo ötvözi az olaszos, mediterrán életérzést és az észak-afrikai hangulatot, amely sokszínűség mind az építészeti remekekben, mind a helyiek mentalitásában visszaköszön. A legfőbb nevezetességek közé tartozik az egykori udvari kápolna, a Capella Palatina és a Convento dei Cappuccini, a kapucinus szerzetesek temetkezési helye, valamint az 1185-ben alapított Cattedrale. A városnézés során ne hagyjuk ki a Palazzo dei Normannit, az egyik legszebb olasz palotát sem, de érdemes kirándulást tenni a közeli Monte Pellegrino hegyre is, amelyről pompás kilátás nyílik a városra – ehhez érdemes autókölcsönzést igénybe venni. Palermóban a kulturális élmények mellett homokos tengerparti szakaszok és sziklás öblök is várnak minket, így a könnyedebb kikapcsolódásnak is hódolhatunk. Béreljünk autót egy autókölcsönző társaságtól, és fedezzük fel Szicília többi városát is! Ellátogathatunk például a Keresztapa című filmből ismert Corleónéba, Cefaluban megcsodálhatjuk a La Rocca csúcsait, Taorminában pedig az ókori görög színházat kereshetjük fel, amelyből  páratlan kilátás nyílik a még ma is aktív Etnára.

Palermói autókölcsönzés során a repülőtéren és a város néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak palermói autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 118
  • Magyar Nagykövetség Olaszországban: 00161 Roma, Via dei Villini 12-16., telefon: 00-39-06-442-30-598
  • Magyar Konzuli Hivatal Olaszországban: 00198 Roma, Via Messina 15., telefon: 00-39-06- 442-49-938
  • Magyarország palermói tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 90144 Palermo,
  • Viale delle Alpi 30., telefon: 00-39-091-685-0947