Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Pulán

Találja meg a legolcsóbb  autókölcsönzés ajánlatot Pulán mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Pulán

A pulai autókölcsönzés feltételei közé tartozik, hogy a bérautó vezetőjének be kell tölteni a 21. életévét és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Az autókölcsönző cégek hitelkártyát vagy dombornyomott bankkártyát fogadnak csak el az autóbérlés során, mert így tudják biztonságosan zárolni a számlán az esetleges károkra fenntartott összeget, melyet azonnal fel is oldanak a bérautó leadásakor. A horvátországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig az autóbérlő felelős anyagilag a kárért.

Pulai autóbérlés esetén elegendő a Magyarországon kiadott jogosítványunk bemutatása, nincs szükségünk a nemzetközi vezetői engedély kiváltására.

Látnivalók Pulán

Horvátország egyik csodálatos öblében elterülő Pula a történelmi nevezetességek felkeresése mellett a könnyedebb kikapcsolódásra vágyóknak is tartogat lehetőségeket. Kiemelkedő látványossága a római Colosseum mintájára és vele egy időben épített amfiteátrum, ahol az ókorban még gladiátorok harcoltak egymással. Ma már kulturális előadásoknak ad helyet a pulai amfiteátrum, körülötte sétálva római jelmezbe öltözött katonákkal is találkozhatunk, fotózkodhatunk velük. Bejárhatjuk a csillag alakú erődöt, amely egykor a várost védelmezte, ma a gazdag gyűjteménnyel rendelkező Isztriai Történelmi Múzeumnak ad otthont. Igazi korzó van a görög motívumokkal díszített Segius diadalív körül, ahol gyakoriak a rendezvények és a kirakodóvásárok. A korzózás után lesétálhatunk az egyik strandra, és fürdőzhetünk a hűs tengerben, elnyúlhatunk a homokos tengerparton. Érdemes autót bérelni egy autókölcsönző társaságtól, és ellátogatni a Pula közelében fekvő Brijuni Nemzeti Parkba, vagy ha kedvünk tartja, akkor az egész Isztriai-félszigetet is bejárhatjuk.

Pulai autókölcsönzés során a repülőtéren és a belvárosban van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak pulai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 92
  • Mentők: 94
  • Tűzoltóság: 93
  • Magyar Nagykövetség Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906
  • Magyar Konzuli Hivatal Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906