Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Reykjavikban

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Reykjavikban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Reykjavikban

Az autóbérlés feltétele, hogy a bérautó csak hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával vehető át. Izlandon nem egyszerű a közlekedés, valójában csak egy főúton (1-es út) közlekedhetünk, amely a sziget legnagyobb településeit érinti. A sziget belsejében azonban már olyan terepeket találunk, amelyeken egyáltalán nem, vagy csak megfelelő típusú bérautóval (pl. terepjáró) tudunk közlekedni. Ezért itt mindenképpen érdemes terepjárót bérelnünk. Emellett érdemes mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötnünk.

Izlandi autóbérlés esetén nem érvényes a Magyarországon megszerzett jogosítványunk, ezért reykjavíki autókölcsönzés esetén is ki kell váltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt, amely mellé néhány autókölcsönző társaság kérheti a lakcímkártyánk felmutatását is.

Látnivalók Reykjavikban

A világ legészakibb fővárosában mindig tiszta levegőt szívhatunk, és történelmi emlékei mellett modern építészeti remekeket is megtekinthetünk. Az óvárosban megnézhetjük az egykori viking település maradványait, a skandináv és izlandi kultúrával a Nemzeti Múzeumban ismerkedhetünk meg, Izland legfontosabb művészeti gyűjteményét pedig a Nemzeti Galériában vehetjük szemügyre. Izland legfontosabb művészeti központja a Harpa, ahol kiváló koncerteket hallgathatunk az izlandi szimfonikus zenekartól.  Csodálatos kilátás nyílik Reykjavik színes háztetőire a Hallgrímskirkja nevű, 30 méter magas, vulkán formájú templomból. A környező vidékre pedig a Perlánból, a hat hengeralakú víztankból álló dómból nyílik páratlan kilátás. A városnézés után látogassunk ki a Laugardalur parkba, ahol botanikus kert és állatkert, valamint sportolási lehetőségek várnak ránk. Béreljünk autót egy autókölcsönző társaságtól, és járjuk be a főút mellett elterülő településeket is!

Reykjaviki autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak reykjaviki autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyarország reykjavíki tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 109 Reykjavik, Izland Brekkuseli 22, telefon: 00-354-557-7952