Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Sharm el-Sheikhben

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Sharm el-Sheikhben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Sharm el-Sheikhben

Az autóbérlés feltételei közé tartozik, hogy a bérautó vezetője betöltse a 21. életévét és legalább egyéves érvényes jogosítvánnyal rendelkezzen. A bérautó átvételénél az autókölcsönző társaságok hitelkártyát vagy dombornyomott bankkártyát fogadnak el. Egyiptom nagyobb városaiban sűrű a forgalom, a közúti szabályokkal nem törődnek a helyi lakosok, nincsenek jelzőlámpák, közlekedési táblák, amelyek így jelentősen megnehezítik a közlekedést a külföldi turisták számára. Sharm el-Sheikh ugyan kevésbé zsúfolt, azonban elővigyázatosságból célszerű önrészcsökkentő bérautó-balesetbiztosítást kötni az autókölcsönzés során.

Egyiptomi autóbérlés esetén nem elegendő a Magyarországon megszerzett jogosítványunk, ezért, ha Sharm el-Sheikben akarunk autót kölcsönözni, ki kell váltanunk a nemzetközi vezetői engedélyt is, továbbá turista vízumot is be kell szereznünk.

Látnivalók Sharm el-Sheikhben

A Vörös-tenger egyik búvárparadicsoma Sharm el-Sheikh, itt műemlékeket ne is keressünk… A tengerbe merülve korallzátonyokban gyönyörködhetünk, de vízi extrémsportoknak is hódolhatunk. A belvárosban gyógyfürdőket kereshetünk fel, este pedig – miután csökkent egy kicsit a nappali forróság – belevethetjük magunkat a bárok, klubok éjszakai forgatagába. Ha már meguntuk a búvárkodást, akkor váltsunk belépőt a Sínai-sivatagba induló szafari-túrára.

Sharm el-Sheikh-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak Sharm el-Sheikh-i autókölcsönzés során

  • Rendőrség: 122
  • Mentők: 123
  • Tűzoltóság: 180
  • Magyar Nagykövetség Egyiptomban: 29. Mohamed Mazhar Str., Zamalek, Kairó, telefon: 00-20-2- 2735-6478
  • Magyar Konzuli Hivatal Egyiptomban: 29. Mohamed Mazhar Str., Zamalek, Kairó, telefon: 00-20-2- 2735-6478