Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés, autóbérlés Siófokon

Siófok a Balaton-part legnagyobb városa, emellett pedig az ország legnépszerűbb üdülőhelyei közé tartozik. Nem is csoda, hiszen jó közlekedéséről, kellemes fürdőzést kínáló partjairól és sétálóutcájáról híres, továbbá számos rendezvénynek és fesztiválnak ad helyet évente.

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Siófokon mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Siófokon

Siófokon az autóbérlés érvényes jogosítvány birtoklásához kötött, további feltétele a 18. életév betöltése. A bérleti díjat névre szóló hitelkártyával vagy dombornyomott bankkártyával lehetséges kiváltani. Ennek összege tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítást, de lehetőség van további autóbérlési biztosításokat is kötni.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Siófokon

Siófok az M7-es autópályán közelíthető meg Budapestről és Nagykanizsa felől is. Ennek használata díjköteles, amit autóbérlés esetében is kötelező megfizetni, különben bírsággal számolhatunk. Az érvényben lévő sebességkorlátozások a következők: lakott területen 50 km/h, lakott területen kívül 90 km/h, autóutakon 110 km/h, illetve autópályákon 130 km/h. Ezeknek a korlátozásoknak a betartása, bérelt autó esetében is erősen ajánlott, hiszen országszerte gyakori a sebességmérők kihelyezése. Ezenkívül kötelező a biztonsági öv használata, a telefonhasználat viszont tilos, kivétel kihangosított állapotban vagy headsettel. Hazánk egész területén, így Siófokon is zéró tolerancia van hatályban, így az ittas vezetés rendőrségi eljárást von maga után, tehát egy görbe este után semmiképp ne üljünk vissza bérautónkba!

Látnivalók Siófokon

Balaton „fővárosa” számos programot tartogat az érdeklődőknek évszaktól függetlenül. Fesztiválok, maratonok, szüreti bálok, koncertek tarkítják Siófok életét egész évben. Nyáron strand, vitorlázás, kerékpározás várja az üdülni vágyókat, továbbá ellátogathat a siófoki víztoronyhoz, amely csodálatos kilátást nyújt, és kávézásra is van lehetőség. Emellett minigolftól kezdve, aquaparkig mindennek otthont ad ez a város. A Petőfi sétányon számos étkezde, étterem, kávézó és szórakozóhely található, így a nap végén egy esti séta kellemes zárás lehet, de a szórakozni vágyóknak is rengeteg lehetőség áll rendelkezésükre. Válassza a legkényelmesebb, illetve legkönnyebb módszert a környék felfedezésére, és béreljen autót!

Fontos információk siófoki autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 107
  • Mentők: 104
  • Tűzoltóság: 105