Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Splitben

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Splitben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Splitben

Az autókölcsönzés egyik feltétele, hogy a vezetőnek be kell tölteni a 21. életévét, a másik pedig az, hogy minimum két éves érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Az autókölcsönző cégek hitelkártyát vagy banki átutalást fogadnak el az autóbérlés során. A horvátországi autókölcsönző társaságok esetében a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, valamint az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig az autóbérlő felelős anyagilag a kárért. Van lehetőség olyan autóbérlésre is, amikor az ügyfél befizeti a napi bérleti díjat és egy olyan biztosítást választ, amellyel 0-ra csökkentheti azt az összeget, amelynek mértékéig felel a bérautóban keletkezett kárért. 

Horvát autóbérlés esetén elegendő a Magyarországon megszerzett jogosítványunkat magunkkal vinnünk, spliti autókölcsönzés esetén sincs szükségünk nemzetközi vezetői engedélyre.

Látnivalók Splitben

Dalmácia egyik ékköve Split, ahol a történelmi belváros szűk utcáin sétálva felidézhetjük az ókori császári udvarok pompáját, kulináris élvezeteknek hódolhatunk a helyi éttermekben, a város főterére érve pedig igazi velencei hangulat ragad magával minket. Split legjelentősebb történelmi emléke a fehér márványból épített, a szinte mesébe illő Diocletianus-palota, amelynek monumentális falai között terül el az óváros. Felmászhatunk a császár egykori mauzóleumába, a ma keresztény templomként működő Szent Doimus székesegyház tornyába, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a városról és a közeli szigetekről. Szerencsében reménykedve megérinthetjük Nini Gergely püspök hatalmas szobrának, a sok érintéstől már fénylő nagylábujját. A városban több kisebb palota, múzeum, templom és kápolna is várja az érdeklődő turistákat. A természetkedvelők megmászhatják a 178 méter magas Marjan hegyet, amelynek tetején lévő kilátóból lélegzetelállító látványban gyönyörködhetnek és magukba szippanthatják a tenger- és fenyőillatú levegőt. Split környékén nagyon sok kirándulási lehetőség adódik. Béreljünk autót, és látogassunk el Horvátország szomszédos szigeteire és városaiba is!

Spliti autókölcsönzés során a repülőtéren és a város néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására, ezért érdemes már jó előre végiggondolunk az útirányunkat.

Fontos információk magyar állampolgároknak spliti autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 92
  • Mentők: 94
  • Tűzoltóság: 93
  • Magyar Nagykövetség Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906
  • Magyar Konzuli Hivatal Horvátországban: 10 000 Zagreb, Pantovčak 255-257, telefon: 00-385-1-4890-906
  • Magyarország spliti tiszteletbeli konzuljának elérhetőségei: 21000 Split, Ivana Gundulića 26 A/II, telefon: 00-385-21-480-019