Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Stockholmban

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Stockholmban mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Stockholmban

Az autókölcsönzés feltétele, hogy a bérautó vezetője érvényes jogosítvánnyal rendelkezzen, továbbá hitelkártya vagy dombornyomott bankkártya nélkül nem lehetséges az autóbérlés. Svédország útjai nagyon biztonságosak, de ha esetleg baj történne, akkor sem kell aggódni, mert a bérleti díj általában tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás költségét, továbbá az autón van egy káreseti önrész is, amelynek összegéig a vezető felelős anyagilag a kárért.

Stockholmi autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Svédország területén, tehát stockholmi autókölcsönzés esetén is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Stockholmban

A 14 szigeten elterülő városban természetesen nem csak ezeket a szigeteket összekötő rengeteg hídban gyönyörködhetünk. Például az óvárosban, Gamla stanban hangulatos sétákat tehetünk a sikátorok között, éttermekbe, bárokba ülhetünk be. A város egyik szimbólumának számít a Városháza, melyből csodálatos kilátás tárul elénk. A Királyi Palotában a svéd királyok életét bemutató múzeumot tekinthetjük meg, az épület előtt pedig a látványos őrségváltást. A Modern Művészetek Múzeumában nemzetközi és svéd alkotásokat vehetünk szemügyre, a Nemzeti Múzeumban képzőművészeti gyűjteményt tekinthetünk meg, a Skanzenben a régi falusi élettel és mesterségekkel ismerkedhetünk meg, a Nordiska Múzeum pedig a különböző korok mindennapi életét vonultatja fel. Igazi látványosság az a 1628-ban elsüllyedt hadihajó, melynek vízből kiemelt roncsai köré látogatóközpontot építettek. A városban gyönyörködhetünk egy hajókirándulás során is, de ha többet is szeretnénk látni Svédországból, akkor vegyük igénybe egy autókölcsönző cég szolgáltatását!

Stockholmi autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak stockholmi autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség Svédországban: Dag Hammarskjölds väg 10, 115 27 Stockholm, telefon: 00-46-8- 661-67-62
  • Magyar Konzuli Hivatal Svédországban: Laboratoriegatan 2, 115 27 Stockholm, telefon: 00-46-8-663-66-39