Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Sydneyben

Autókölcsönzés Sidney: ajánlatkérés, árösszehasonlítás, online foglalás

 

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Sydneyben mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Sydneyben

Sydney-i autóbérlés során az autókölcsönző társaságok dombornyomott bankkártyát vagy hitelkártyát fogadnak el. A bérleti díj általában tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, továbbá mindig jár egy káreseti önrész is, amely összegig a vezető felelős a kárért. Ausztráliában bal oldali (jobb kormányos) a közlekedési rend, tehát figyelmesen közlekedjünk, továbbá bármikor felbukkanhat egy-egy kenguru is az útszélén. A nagyobb fokú veszély miatt nem árt önrészcsökkentő balesetbiztosítást is kötni. Az utak minősége viszont jó, és az autópályák is megfelelően kiépítettek, így autókölcsönzés esetén könnyedén és gyorsan eljuthatunk a város bármely pontjára.

Ausztráliai autóbérlés esetén ki kell váltanunk nemzetközi vezetői engedélyt!

Látnivalók Sydneyben

A mindig napsütéses város számos látnivalóval és kikapcsolódási lehetőséggel várja a turistákat. Sydney legismertebb nevezetességei közé tartozik a Világörökség részének számító „hullámzó” Operaház, az Ausztrália jelképeként ismert acélhíd, a Harbour Bridge és a 309 méter magas kilátótorony, a Sydney Tower, amelyből csodálatos panoráma tárul elénk a városról. A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók felkereshetik a bevásárló- és szórakoztatóközpontot, a Darling Harbourt vagy az egyik beachet, például a szörfözők kedvencét, a Bondi Beachet. Ha szerencsénk van, delfineket és kék pingvineket is megpillanthatunk. Érdemes igénybe venni egy autókölcsönző cég szolgáltatásait, és autóbérlés segítségével bejárni Ausztrália szebbnél szebb tájait is.

Sydney-i autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros számos pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak Sydney-i autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 000 vagy 112
  • Magyar Nagykövetség Ausztráliában: 17 Beale Crescent, DEAKIN, ACT 2600, telefon: 00-61-2-6282-2555
  • Magyar Konzuli Hivatal Ausztráliában: 17 Beale Crescent, DEAKIN, ACT 2600, telefon: 00-61-2-6282-2555