Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Szófiában

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Szófiában mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Szófiában

Az autóbérlés egyik fontos feltétele szófiai autókölcsönzéskor, hogy a bérautó vezetője minimum kétéves jogosítvánnyal és vezetői gyakorlattal rendelkezzen. Az autóbérlés további feltétele a névre szóló hitelkártya vagy a dombornyomott bankkártya megléte, amelyre azért van szükség, hogy az autókölcsönző cégek biztonságosan zárolni tudják a számlán az esetlegesen bekövetkező károkra fenntartott összeget, melyet azonnal fel is oldanak a bérautó leadásakor. A bérautó bérleti díja egyébként tartalmazza a kötelező biztosítás költségét, de egyéb káresetekre kiterjedő biztosítást is köthetünk szófiai autóbérlés során, amelyek feltételeiről érdemes az egyes autókölcsönző társaságoknál érdeklődni.

Szófiai autókölcsönzés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, ugyanis Bulgáriában is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk.

Látnivalók Szófiában

Ha meguntuk a homokos tengerparton való napfürdőzést és a hűvös tengerben való lubickolást, akkor fedezzük fel Bulgária fővárosának, Szófiának a látnivalóit! A nevezetességek közül kiemelkedik a neobizánci stílusú, impozáns Alekszandr Nyevszkij-székesegyház, amelyet a törököket elűző, hősi halált halt orosz katonák emlékére emeltek. A török időket idézi a Banya Basi dzsámi és 50 °C-os gyógyvízével a bizánci stílusú Központi fürdő. Bulgária meghatározó vallása  ̶  az iszlám mellett  ̶  az ortodox keresztény, amelynek egyik „jelképe” a festői környezetben található négyemeletes Riloi kolostor. A belvárosban jegyet válthatunk a Nemzeti Színházba és a Nemzeti Kultúrpalotába, vagy szuveníreket vásárolhatunk a Bulevard Vitosa sétálóutcán. Aki inkább a természetbe vágyik, az az autóbérlést követően könnyedén kirándulásokat tehet az erdőkkel, gránit- és bazalttömbökkel borított Vitosa-hegyhez. Szófia belvárosában a szűk utcák miatt ugyan háttérbe szorul az autós közlekedés, de ettől függetlenül érdemes igénybe venni egy autókölcsönző társaság szolgáltatásait, és bérautóval bejárni Szófia külvárosát, illetve a Fekete-tenger partján elterülő csodálatos tájakat.

Szófiai autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak szófiai autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Rendőrség: 166
  • Mentők: 150
  • Tűzoltóság: 160
  • Magyar Nagykövetség Bulgáriában: ul. 6-ti. Septemvri 57. Sofia -1000, telefon: 00-359-2-963-1135
  • Magyar Konzuli Hivatal Bulgáriában: ul. 6-ti. Septemvri 57. Sofia -1000, telefon: 00-359-2-963-1135