Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés Szentpéterváron

Találja meg a legolcsóbb bérautó-ajánlatot Szentpéterváron mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Szentpéterváron

Az autóbérlés egyik feltétele, hogy a vezetőnek be kell töltenie a 21. életévét, a másik pedig az, hogy legalább egyéves érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie, továbbá hitelkártyára vagy dombornyomott bankkártyára is szükségünk lesz a bérautó átvételéhez. Szentpétervár útjai nagyon forgalmasak, gyakoriak a dugók, és a helyi közlekedési morál is rossz. Éppen ezek miatt nem árt körültekintően közlekedni, és figyelni a bérautó épségére, elővigyázatosságból pedig mindenre kiterjedő bérautó-biztosítást kötni. Ha

Szentpétervári autóbérlés esetén nem szükséges nemzetközi vezetői engedélyt kiváltanunk, mivel Oroszországban is érvényes a Magyarországon kiadott jogosítványunk is.

Látnivalók Szentpéterváron

Az egykori cári városban, az „Észak Velencéjének” is nevezett Szentpéterváron járva megtekinthetjük az Ermitázs Múzeumban az orosz cárok egykori rezidenciáját, valamint az arany- és márványdíszítésű termeiben található képzőművészeti gyűjteményeket, kiállításokat. Szentpéterváron járva elsétálhatunk a történelmi események tanújához, a Palota térre, megcsodálhatjuk a barokk stílusú, vékony, aranyozott tornyú Péter-Pál-székesegyházat vagy a Nagy Péter cár által építetett Péter-Pál-erődöt. Az orosz és szovjet művészettel az Orosz Múzeumban ismerkedhetünk meg. Ha már Oroszországban járunk, akkor érdemes igénybe venni egy autókölcsönző társaság szolgáltatását, és ellátogatni a többi orosz történelmi városba is.

Szentpétervári autókölcsönzés során a repülőtéren és a belváros néhány pontján van lehetőségünk a bérautó átvételére, illetve leadására.

Fontos információk magyar állampolgároknak szentpétervári autókölcsönzés során

  • Általános segélyhívószám: 112
  • Magyar Nagykövetség az Orosz Föderációban: Ul. Moszfilmovszkaja 62. Moszkva 115127, telefon: 00-7-495-641-7500
  • Magyar Konzuli Hivatal az Orosz Föderációban: Ul. Moszfilmovszkaja 62. Moszkva 115127, telefon: 00-7-495-641-75-11