Az autokolcsonzes.hu elképesztő választékot és ezzel együtt komoly megtakarítást biztosít mindazoknak, akik bérautót keresnek akár Magyarországon, akár külföldön. Felületünkön 180 országban tud egyszerűen és gyorsan autót kölcsönözni, legyen az akár gazdaságos kisautó, automata váltós jármű, kisbusz, terepjáró, egyterű vagy luxusautó.

Keresés az autokolcsonzes.hu oldalon

Autókölcsönzés, autóbérlés Thaiföldön

Thaiföld igazi földi paradicsom, ahol mindig mosolyognak az emberek. Az egzotikus tájak, a fehér homokos tengerpartok és az ősi városok emlékei magával ragadják az utazót. Fedezze fel Ön is Thaiföld kulturális örökségét, a hegyek, őserdők és rizsföldek váltakozásának szépségét!

Találja meg a legolcsóbb autókölcsönzés ajánlatot Thaiföldön mindössze néhány kattintással!

Az autóbérlés feltételei Thaiföldön

Az autóbérléskor ajánlott többféle kárra kiterjedő bérautó-biztosítást kötni, mert a helyi közlekedési sajátosságokat figyelembe véve jobb óvatosnak lenni, minthogy egy nem várt kiadás kellemetlen helyzetbe hozza az utazás során. Autókölcsönzéskor ragaszkodjon a biztosítási igazolás kiadásához, mert ennek híján a bérlőt terheli az ellopott autó értékének megtérítése, vagy az esetleges balesetben okozott kár kifizetése. Az autókölcsönzés feltétele a nemzetközi vezetői engedély megléte, ezért mindenképpen igényeljen előre, ha szeretne élni az autóbérlés kényelmével.

Közlekedéssel kapcsolatos tudnivalók Thaiföldön

Thaiföldön az angol közlekedési rendszer van érvényben, így számolni kell a baloldali vezetés kezdeti nehézségével. A főbb útvonalak minősége jó, mivel az úthálózat nagy része csak az utóbbi években épült. A közlekedés akadálymentes, a tájékozódásban pedig segítséget jelenthet az angol nyelvű táblarendszer használata. Fokozott óvatosságot igényel az a tény, hogy Thaiföldön nincsenek kijelölt gyalogátkelőhelyek, ezért nagyobb a valószínűsége annak, hogy kilépnek a bérautó elé a gyalogosok. Az autókölcsönzés jó megoldás azoknak, akik szívesebben utaznának a saját tempójukban, kényelemben, szabadon választott útvonalon.

Látnivalók Thaiföldön

Thaiföld fővárosa és egyben a legnagyobb települése Bangkok. A külföldiek a szabadidejük egy részét általában Bangkok meghódítására fordítják, majd a felfedezőút fáradalmait Phuket, Samui vagy Pattaya turista paradicsomában pihenik ki. Bangkokban járva lehetőségünk nyílik a lenyűgöző Nagy Palota megtekintésére. A napjainkban múzeumként funkcionáló Vimamnek Palotába belépve a korábbi uralkodók kincseit és személyes tárgyait vehetjük szemügyre. Phi Phi Lae szigetvilága páratlan természeti képződmény, ahol egy kellemes kirándulás a buja természetben üdítően hat a testre és lélekre egyaránt. Az úszó piacra érve olyan különlegesebbnél különlegesebb gyümölcsöket és egyéb helyi ételeket kóstolhatunk meg, amelyeknek még a látványa is ínycsiklandó. A történelem iránt érdeklődőknek ajánlott program a régi Thai Királyság fővárosának, Ayutthayának a felkeresése. A régi épületek és a hajdani buddhista templom romjai egy letűnt kor tanúi. Ugyancsak múlt időkről mesél az ország legrégebbi városa, Nakhon Pathom, ahol a világ legmagasabb buddhista emlékműve, a Phra Pathom Chedi található. A bátrabbak bemerészkedhetnek a Pastuer Intézetbe is, ahol a legnagyobb mérgeskígyó gyűjteményt őrzik. Itt annak is szemtanúi lehetünk, hogyan fejik le a szakemberek a mérget, amelyet aztán a világ számos pontján a gyógyszergyártásban hasznosítanak. Thaiföld nevezetességeinek felkutatásához ajánlott az autókölcsönzés lehetőségét is megfontolni.

Fontos információk magyar állampolgároknak thaiföldi autókölcsönzés során

  • Turista Rendőrség: 1155
  • Rendőrség: 191
  • Tűzoltóság: 199
  • Mentők: 1554
  • Magyar Nagykövetség és Konzuli Hivatal: Park Ventures Ecoplex 14th Floor (Unit Nos. 1401, 1411-1412) 57 Thanon Witthayu (Wireless Road), Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330; Telefon: 00-66-2-118-9600